Следва

Тилда Суинтън за W magazine - красотата на семейната носталгия

„Най-трудният момент“: Виктория Бекъм за аферата на Дейвид, която разтърси брака им

Харесахте ли документалната поредица "Бекъм"? Ние да, като особено ни впечатли елегантното дамско откровение на мисис Бекъм. 

Celebrities преди 2 месеца

В документалката Виктория откровено и всъщност за първи път разкри за шока, която преживява преди 20 години, през 2003 г., след като избухва скандалът, свързан с изневярата на Дейвид с Ребека Лус.

„Това беше 100% най-трудният момент за нас, защото чувствахме, че светът е срещу нас. Но честно казано, бяхме и един срещу друг. До пристигането ни в Мадрид имах чувството, че сме ние двамата срещу всички останали, бяхме заедно, бяхме свързани, имахме се един друг. Но в Испания това усещане изчезна. И това е тъжно”, разказва известната дизайнерка (вижте още: „Успях": Виктория Бекъм за красотата, остаряването, грешките, уроците и още).

Преди две десетилетия Ребека разказва на всеослушание за четиримесечната си афера с Дейвид, а пикантният скандал влиза в стотици медийни заглавия. В онзи момент Ребека е личен асистент на футболиста. 

"Презрях ли Дейвид? Ако трябва да съм напълно честна, да. Тогава може би бях най-нещастната в живота си”, споделя Виктория.

В сериала самият Дейвид открито заявява, че не знае как са преживели този стресов период.

„Когато се преместих в Испания, беше трудно, защото бях част от един семеен клуб през целия си живот, от 15 до 27 години. И ме продадоха за една нощ, в следващия момент бях в град, който не познавам, с език, който не знам, и най-важното – нямах семейството си“, разказва бившият футболист .

„Всеки път, когато се събуждахме, чувствахме, че има нещо. Мисля, че и двамата чувствахме, че се губим, по-лошото - че се давим. Не знам как го преживяхме. Честно казано, не знам. Виктория е всичко за мен. Когато я видях наранена, ми беше много трудно, но ние сме бойци. И по това време трябваше да се борим за нас, за семейството си. А това, което имахме, си струваше битката", добавя той.

По това време Ребека прави състояние, появявайки се в телевизионни интервюта, в които говори за аферата си с известния спортист.

В самото навечерие на премиерата на документалния филм "Бекъм", която се състоя през есента, двойката сподели забавни снимки в Instagram. „Все още успявам да я разсмея с краха си 26 години по-късно“, пошегува се тогава Дейвид. Ако не сте изгледали четирите серии по Netflix, препоръчваме. Тези двама красиви хора са вдъхновение (вижте още: Честит Свети Валентин от Дейвид и Виктория Бекъм с нови и носталгични снимки).

 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.