Следва

Дневна красавица и Сирената на Мисисипи: ЧРД, Катрин Деньов

Раздяла по италиански: Джорджа Мелони обяви края на връзката си с Андреа Джамбруно

Сексистките коментари на Джамбруно са причината първата жена министър-председател на Италия да сложи точка в отношенията им 

Celebrities преди 6 месеца

Преди точно една година ви разказахме за Джорджа Мелони, която управлява Италия с твърда женска ръка във време, в което страната ѝ се сблъсква с тежка икономическа криза. Но докато Джорджа е заета с държавните проблеми на Италия, нейният приятел - телевизионният журналист Андреа Джамбруно, изглежда не само не я подкрепя, но и демонстрира провокативно поведение, което причини и края на връзката им, за което цяла Италия говори в момента (вижте още: Коя е Джорджа Мелони, първата жена министър-председател на Италия).

Джорджа Мелони

През последните няколко дни в социалните мрежи се появиха видеа и записи, които показват как Джамбруно отправя неподходящи коментари и неприлични предложения към свои колежки. Чуваме как казва на една от тях, че ако иска да бъде негова ко-водеща, ще трябва да се съгласи на "тройка или четворка".

Андреа Джамбруно

Джамбруно дори се осмелява да изрази мнението, че жените следва да "избягват да се напиват", ако искат да се предпазят от сексуално насилие и изнасилвания. Коментарът е направен в ефир след поредица от репортажи, разказващи за случаи на изнасилване. Тогава Джорджа Мелони заяви, че думите на Андреа са били изтълкувани погрешно. Макар че изказването му е било "прибързано", то е било подобно на това, което майка ѝ е казвала, а именно: "дръж очите си нащрек и главата наведена".

Джорджа Мелони, Андреа Джамбруно и дъщеря им на посещения при Папа Франциск

Сексисткото поведение на Джамбруно е преляло чашата на търпението за Мелони, която сподели в социалните си мрежи, че е прекратила връзката си с журналиста: "Връзката ми с Андреа Джамбруно, която продължи почти 10 години, приключва тук. Благодаря му за прекрасните години, които прекарахме заедно, за трудностите, през които преминахме, и за това, че ми даде най-важното нещо в живота ми, а именно дъщеря ни Джиневра", допълва тя.

Припомняме, че Джорджа Мелони и партията “Италиански братя" триумфираха на парламентарните избори в Италия миналата година. По това време Мелони беше във връзка с Андреа Джамбруно, с когото се запознава в студиото на телевизия Mediaset, преди да участва в предаване след ден на политически митинги. По-късно в интервю Андреа споделя, че преди да отиде на снимачната площадка, Мелони му подала наполовина изяден банан, защото го объркала с асистента си. Той описва тази първа среща като "любов от пръв поглед". 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.