Следва

Hollywood Glam: 27-годишната дъщеря на Антонио Бандерас и Мелани Грифит в Мадрид

В сърцата завинаги: Матю Пери

Ще ни липсваш, Чандлър Бинг!
 

Celebrities преди 5 месеца

Няма човек на тази планета, който да не е гледал поне веднъж "Приятели". Любим, свеж, усмихващ сериал, чиито актьори просто оставят своята следа в сърцето на всеки. За съжаление, обаче, "Приятели" никога вече няма да бъде същият, след като Матю Пери почина внезапно миналия уикенд.

Епизодите на сериала и обичта на колегите на Матю към него самия са това, което продължава да ни усмихва, въпреки тъгата по неповторимия Чандлър Бинг.

Първа отдаде почитта си към него Адел, която прекъсна изпълнението си по време на концерт в Лас Вегас: “Винаги е толкова шокиращо, особено за някой, който те е разсмивал и който е внесъл толкова много радост в живота ти", каза тя на публиката и изпя "When We Were Young" в чест на Пери.

Гуинет Полтроу също сподели спомените си с Матю, като разкри, че са прекарали "вълшебно лято" през 1993 година, когато са плували и са се "целували в полето с високата трева": Матю беше заснел пилотния епизод на "Приятели", но той още не беше излъчен. Беше нервен и се надяваше, че големият му пробив е точно зад ъгъла. Така и стана, пише Полтроу. - Надявам се, че Матю най-после е в мир.”

Министър-председателят на Канада Джъстин Трюдо, който е учил в същото училище като Пери, написа в X: "Кончината на Матю Пери е шокираща и тъжна. Никога няма да забравя игрите в училищния двор, които играехме, и знам, че хората по света никога няма да забравят радостта, която той им донесе.”

Маги Уилър, известна с ролята си на Джанин в сериала, също изрази своята скръб в Instagram във връзка с шокиращата новина: “Ще липсваш на света, Матю Пери. Радостта, която донесе на толкова много хора през твърде краткия си живот, ще продължи да живее. Чувствам се благословена с всеки наш споделен творчески момент".

Селма Блеър от филма "Професия блондинка"нарече Матю Пери "моят най-стар приятел" и сподели в Instagram: "Всички обичахме Матю Пери, а аз особено, всеки ден. Обичах го безусловно. И той мен. И сега съм съкрушена. С разбито сърце. Сладки сънища, Мати". 

Последното официално събиране на актьорският състав на “Приятели” се състоя през 2021 година за телевизионно интервю, по време на което Пери говори за борбата си с психичното здраве в пика на сериала. Той сподели, че се е чувствал така сякаш "се е побърквал" и се е притеснявал, ако публиката не се засмее на някоя от репликите му, описвайки тогавашното си мислене като "нездравословно".

Надяваме се, че Матю Пери най-сетне е намерил покой! Ще ни липсва! 

More Celebrities