Следва

„Ти не си ми майка, махай се“: страхотна Йелена Джокович за майчинството

Памет за Матю Пери пред „апартамента на Чандлър Бинг“

Смъртта на Матю Пери опечали целия свят 

 

Celebrities преди 5 месеца

Стотици фенове отдават почитта си на известния актьор, който бе намерен мъртъв в джакузито в дома си през изминалия уикенд.

Пред сградата, в която се намираше апартаментът на Чандлър Бинг в популярния сериал "Приятели", са подредени купчини цветя, свещи и други предмети, свързани със сцени с Чандлър.

„Съжалявам, че нямаше никой до теб. Ти си много обичан и ще липсваш на много поколения. Благодарим, че беше наш приятел”, гласи едно от съобщенията.

Пери беше само на 54 години.

 

Създателите на "Приятели" Марта Кауфман и Дейвид Крейн пуснаха официално изявление след смъртта на Матю.

„Шокирани сме и много, много натъжени от смъртта на нашия любим приятел Матю. Той беше брилянтен талант. Клише е да се каже, че актьорът прави една роля своя, но в случая на Матю няма по-верни думи. От деня, в който го чухме за първи път на прослушването за ролята на Чандлър Бинг, нямаше друг актьор за нас. Винаги ще ценим радостта, светлината и ослепителната интелигентност, които той внасяше във всеки момент. Той винаги беше най-забавният човек в стаята", се казва в изявлението им.

Поклон!

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 10 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 6 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.