Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 06.11 - 12.11

Повече от слушалки: Huawei FreeBuds Pro 3

Очарователна нотка la vie en rose и в най-натоварените дни 

All About Life преди 5 месеца

През последната седмица подложихме на изпитание най-новия продукт на Huawei - слушалките FreeBuds Pro 3, за да проверим дали ще подхождат на ежедневието ни. Резултатът - доза розово-зелено и много шик удоволствие, на което мотото Намери баланса! пасва прилежно и нежно, както на нищо друго.



Нашите FreeBuds Pro 3 комуникират с притежателя си идеално и гладко, сякаш ни чуват. "Тежки" 5.8 грама, изключително красиви в трите си възможни цвята - ментовозелен (нашият), бял и Silver Frost, компактни, фини и реагиращи на всеки лек каприз, те променят миговете, неуловимо, приятно, професионално.   

Слагайки ги на ушите си рано сутрин, придвижването до офиса придобива различно измерение. Обикновено сутрините ни са сходни - разточителен избор на тоалет, неколкократна проверка на наличното в чантата и едно до две връщания, за да вземем ключовете и още малко кафе. След това с бързи крачки се отправяме към метрото. Хаосът на утрото преминава в сравнително спокойни 20 минути преди началото на същинския ден, в които си  пускаме парче на любим човек. 

Докато слушаме Анна Виси и "Treno", FreeBuds Pro 3, с усъвършенствана технология с изкуствен интелект за шумопотискане - Intelligent ANC 3.0, автоматично идентифицират и изчистват шумовете вътре и извън ухото в реално време. Чуваме кристално ясно всяка реплика и всяко вдишване, не ни тревожи нищо, дори обявяването на следващата спирка.

Следва краткото разстояние пеша до Редакцията. В есенните утрини обичаме да се мотивираме с подходящ плейлист, а с Huawei FreeBuds Pro 3 качеството на звука не просто е важно, а е всичко. Тези ментовозелени красавици, сертифицирани от HWA и Hi-Res Audio Wireless, предоставят невероятен звук с много висока резолюция, опияняващ с тембри и текстури. Дизайнът им е създаден така, че да се адаптира към индивидуалния строеж на ушния канал, което превръща музиката в главата ни в малък концерт на живо.

В течение на деня установяваме с наслада, че свързването на лаптопа със слушалките е бързо и лесно - възползваме се от най-полезната функция - възможността за едновременно свързване с две устройства и превключване на аудиото между устройства с iOS и Android. Разговорите с FreeBuds Pro 3 са супер приятни - чуваме всичко, което ни казват отсреща, а събеседникът с приятен тон отбелязва: Прекрасно те чувам! Технологията е Pure Voice 2.0 и гарантира, че гласът на потребителя се чува ясно и в най-шумната среда. В тандем с 4 микрофона, звукът по време на гласови и видео разговори се предава 2,5 по-добре отколкото с моделите, които познавахме до момента.

След дълга седмица на работа и опознаване на възможностите на FreeBuds Pro 3, в петък вечер оставяме слушалките в чантата и забравяме за тях в следващите няколко часа. В понеделник сутрин, поели по познатия маршрут, изтръпваме, че батерията им неизбежно е "паднала". Не! Те са там, в пълна готовност за нови случвания - на разположение имаме 31 часа слушане с калъф за зареждане и 6,5 часа с едно единствено зареждане.

Последния тест, на който подложихме FreeBuds Pro 3, и то не по наше желание, беше свързан с устойчивостта им във вода. Не, не ги изпрахме по погрешка. Заваля ни порой, докато стигнем до бюрото, а в суматохата мислехме само за това как да запазим новото манто. Забравили за FreeBuds Pro 3 за момент, открихме с удоволствие, че са в перфектна форма, недокоснати от водата. Причината - детайлата IP54 устойчивост на водни пръски.

Да, те наистина са чудесни, компактни и нежни - Huawei FreeBuds Pro 3 не просто улесняват ежедневието, ако е забързано, колкото нашето. Те умеят да слушат с нас, да казват важни неща заедно с нас, да ни изчакват, когато се налага, да вдъхват сигурност, когато имаме нужда. Прекрасна вещ с много функция, която надгражда технологията. И по-важното, надгражда емоцията. Препоръчваме. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.