Следва

Роди се синът на Кортни и Травис

"Не е изявление, а свобода": Памела Андерсън за негримираното лице

В интервю за The Daily Telegraph красивата Пам обясни защо все по-често излиза без грим 

 

Celebrities преди 5 месеца

Според актрисата тя изобщо не е планирала да прави гръмко изявление - напротив, дори се е съмнявала, че някой ще я забележи. За пръв път тя решава да избере естествеността по време на снимките на телевизионното шоу „Райската градина на Памела“, посветено на ремонта на къщата на баба й на западния бряг на Канада (вижте още: Наоми Кембъл, Лоу Роуч и Памела Андерсън "без грим" - шоуто на Boss, Пролет 2023).

„Исках да съм истинска. Не исках да съм изкуствена или зависима от благоприятното осветление. Имах нужда да бъда себе си и това сякаш избухваше от мен. Чувствах, че трябва да споделя коя съм всъщност, което беше супер освобождаващо усещане“, споделя Памела.

Толкова много й харесва да бъде каквато е, че започва да ходи на социални събития без грим. „Когато пристигнах на Седмицата на модата в Париж, реших да се появя без грим и се почувствах като петгодишното момиченце от Лейдисмит, което бях навремето, просто облечено в дрехи на Виктория Бекъм“, казва Андерсън и добавя, че е била изненадана, когато хората започнали да приписват на решението й ролята на "изявление", което изобщо не е било идеята й. 

„Почувствах се свободна. Не трябваше да е изявление, не беше за световния мир и не знаех дали някой ще забележи. Просто реших да не седя на стол три часа, докато правят грима ми. Погледнах се в огледалото и си казах: „Ти си почти на 60. Изглеждаш достатъчно добре, просто се наслаждавай на Париж и не играй тези игри“, каза Памела (вижте още: No makeup Памела Андерсън в нова кампания).

Въпреки това, противно на очакванията на Андерсън, смелият й избор бе забелязан от мнозина и срещна одобрение - актрисата беше публично подкрепена от световни звезди, включително Скарлет Йохансон и Джейми Лий Къртис. Да не говорим, че новото бюти поведение й отива безкрайно. 

More Celebrities