Следва

Принц чаровен: новото гадже на Софи Търнър

Старо, но ефективно: Мадона топлес

По повод скорошния си концерт в Барселона като част от турнето The Celebration Tour, Мадона сподели серия от снимки от шоуто, както и няколко кадъра, които не изненадват, но са достътачно красноречиви. Мадона е в отлична его форма 

Celebrities преди 5 месеца

За домашната фотосесия певицата се издокара с корсет, мрежест чорапогащник, сини сатенени ръкавици и необичайна украса за глава, напомняща одеянието на монахиня. Визията е допълнена от масивни колиета с кръстове, т.е. допълнително застъпена религиозна тематика. Което не пречи в конкретния случай гърдите на певицата, известна с любовта си към провокациите, да са едва прикрити с прозрачно бяло платно (вижте още: Мадона отговори на критиките за появата й на наградите Grammy).

Феновете мигновено реагираха, всеки по свой начин. Някои се възхитиха от факта, че дори след толкова години звездна кариера, певицата не изневерява на себе си и продължава да шокира съвсем съзнателно. Други я призоваха да се установи и да започне да се държи „съобразно възрастта си“ и да използва по-малко Photoshop.

Външният вид на Мадона се обсъжда горещо онлайн в последните месеци. Не всички интернет потребители осъждат желанието на звездата да остане сексуално привлекателна, но дори сред доброжелателите е широко разпространено мнението, че звездата е претърпяла неуспешна пластична операция и че е трябвало да се обърне към друг хирург. "Неестествените" задни части на поп иконата наскоро нашумяха в интернет, заради които рапърът 50 Cent (с истинско име Къртис Джеймс Джаксън III) неласкаво сравни Мадона с бръмбар.

По принцип 50 Cent публично осмива Мадона, съдейки я жестоко, че продължава да се „преструва на девствена“, което е смехотворно на нейната възраст. И все пак, провокацията е затова, да работи, нали така? Което в случая с лъвицата Мадона е 100% вярно - тя пак и отново е в центъра на дебата (вижте още: Сексът на Мадона - една от най-скандалните книги в историята - тръгва на изложба).   

More Celebrities