Следва

Джаред Лето изкачи Емпайър Стейт Билдинг: „Беше много по-трудно, отколкото си мислех“

Джулия Фокс: "Сексът е последното нещо, което правя с това тяло"

Джулия Фокс е героинята на корицата на декемврийско-януарския брой на Cosmopolitan UK. Красавицата позира топлес и с прозрачен черен чорапогащник, преди да се разгърне в пълен блясък в модната сесия

 

Celebrities преди 5 месеца

В интервюто за изданието тя признава, че е ядосана, че я възприемат като „секс обект“: според нея това е точно етикетът, който обществото й поставя.

"Женските тела трябва да се възхваляват, а не да се разглеждат единствено като сексуални обекти. Всеки, който ми се сърди, че показвам много голота, ме етикетира като секс инструмент". 

„Но аз съм повече от това и сексът е последното проклето нещо, което правя с това тяло. Гордея се с тялото си. Защо да не нося нещо разкриващо, готино и артистично? Защо трябва да интерпретирам тялото си като сексуален обект?", казва звездата.

Фокс споделя, че доскоро, общувайки с мъже, се е чувствала като жертва. "Трудно е да си спомня първите си срещи с мъже. Същите лайна, различно лице... Сега разбирам, че съм била жертва, но да се чувстваш жертва никога не е приятно. Не ти дава усещане за сила."

Тя заявява още, че се чувства много уязвима, когато говори за това, но го прави за другите жени, защото знае, че нейните преживявания не са уникални.

„Говоря и пиша днес с мисълта за младите жени. Искам общото ми послание да е, че винаги можете да промените живота си. Решете за себе си, че искате да го направите сега, или обратното, решете, че не искате да го правите вече. Искам да кажа именно това: никога не е късно да промените ситуацията."

В интервюто Джулия Фокс засяга и краткотрайната си връзка с Кание Уест през 2022 г., като казва, че се дразни, че вечно е свързвана с него.

"През повечето време, когато се появявам в медиите, името му е до моето. Дразнещо е - общо взето в живота ми той беше за една милисекунда. Това не означава, че не го харесвам, просто не харесвам тази ситуация. Аз съм отделен индивид. Имах много постижения преди и след него", казва тя.

Аферата с Кание Уест привлече вниманието на пресата към Джулия, което тя по-късно подсили с шокиращите си изяви. Тя разказва, че заради репутацията на рапъра е загубила някои договори, а други сделки са се провалили, след като раздялата им (за която казва, че е повлияна от бившата му съпруга Ким Кардашиян) става публична, тъй като мнозина я възприемат единствено чрез връзката им.

Джулия говори за връзката си с Кание в мемоарите си, наричайки го Артиста. Тя твърди, че той я е използвал, за да дразни бившата си съпруга и казва, че се чувства като негова марионетка. Фокс повдига завесата и зад секса с рапъра, като твърди, че връзката им "не е била само за това“. 

More Celebrities