Следва

Супер мацка Ники Минаж: "Започнах да се харесвам на 40"

Джаред Лето изкачи Емпайър Стейт Билдинг: „Беше много по-трудно, отколкото си мислех“

Джаред Лето се изкачи на върха на Емпайър Стейт Билдинг и стана първият човек, който го направи законно

 

Celebrities преди 5 месеца

@empirestatebldg HE’S A LEGEND #empirestatebuilding #newyork #nyc #jaredleto #celebrity @jaredleto ♬ original sound - ɪᴄʜɪɢᴏシ︎

51-годишният актьор и певец получи разрешение да се изкачи на 102-етажния небостъргач и освен че сбъдна детска мечта, рекламира предстоящото световно турне на групата си Thirty Seconds to Mars. Турнето ще се проведе от март до септември 2024 г. в чест на третия им албум It's The End of The World But It's a Beautiful Day.

„От малък съм очарован от Емпайър Стейт Билдинг, който е атракция номер едно в света. Построена за кратки 13 месеца, в един от най-великите градове на света, сградата винаги е била мощен символ за мен, на всички възможности в живота... В много отношения нашият албум е за следването на мечтите и предизвикването да направите невъзможното. Изкачването на Емпайър Стейт Билдинг попада в тази категория за мен“, написа той в Instagram.

В интервю за Today Джаред каза:

„Сградата е доказателство за всички неща, които могат да бъдат направени в света, ако вложим ума си в тях, което до голяма степен е вдъхновение за последния ни албум. Честно казано, бях повече развълнуван, отколкото нервен. Но беше много, много трудно. Беше много по-трудно, отколкото си мислех, че ще бъде.

Удивително е... да гледам изгрева над града означава много за мен. Откакто бях малко дете, Ню Йорк се смяташе за място, където отиваш, за да сбъднеш мечтите си. Още от дете исках да бъда художник и Ню Йорк бе мястото, където дойдох, за да стана художник. Емпайър Стейт Билдинг символизира всички възможности. "

Лето не изкачи цялата сграда, а започна от 86-ия етаж и за 20 минути стигна до 104-ия етаж, до основата на известната антена.

More Celebrities