Следва

Гениалните прости неща: Сирени топки със сметана

The daymaker: шапката коте на Anna Sui есен 2011

Животинските принтове, лицата на животни и кожата с косъм изиграха голяма роля на седмицата на модата в Ню Йорк есен 2011...

All About Life преди 13 години

aymaker.... Или всичко, което буквално може да направи деня ти.

Животинските принтове, лицта на животни и кожата с косъм изиграха голяма роля на седмицата на модата в Ню Йорк есен 2011. Видяхме ръкави подобни на „горилски” ръце при Peter Som, принтове на животински лица при Jill Stuard, но ние се влюбихме в „котешките” шапки на Anna Sui.

Изглеждат адски топли, а закачливостта, с която са заредени, е крайно необходима на всяка софийска зима. Дори си представяме как разглеждаме папки със снимки през 2021 и се радваме на смелостта си да излезем с шапка като котешка глава.

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 2 дни

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 5 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.