Следва

4 зодии, чиито живот ще се промени до края на 2023

Супер мацка Ники Минаж: "Започнах да се харесвам на 40"

Ники Минаж е на корицата на новия брой на американския Vogue

Celebrities преди 5 месеца

Приятна модна сасия и интрегуващо интервю за 40-годишната рапърка, с акценти промените, настъпващи с майчинството, отношенията със съпруга и творческата криза. Звездата разказва подробности около операцията си за намаляване на гърдите и започналия процес по компенсиране на комплексите около външния й вид.

Материалът на колегите описва Ники Минаж като „най-продаваната рапърка на всички времена“, която „никога не е записвала рап, който не е написала сама“. „Слава, успех, пари, майчинство, преходът през кризата на средната възраст – тези неща могат да направят живота труден, но Минаж пояснява, че те са нищо, в сравнение с предизвикателствата, пред които е изправена преди дебютния й албум Pink Friday“, трърди авторът. Трите години до издаването на дебютния й албум са били, според изпълнителката, най-интензивните в живота й: „Да не знаеш дали ще се разориш, да не знаеш дали ще загубиш всичко, няма нищо по-трудно от това“. 

В интервюто Ники заявява, че да си успешен човек е не по-малко трудно: „Хората, които успяват в нещо, се опитват да го направят да изглежда лесно, едновременно изправяйки се пред ужасния страх да не разочароват хората и себе си. След като постигнете успех, всичко, което кажете или направите, може да бъде използвано срещу вас. Същото е като да те арестуват - и тогава се чувствате като вид звезда. Преминавате от забавния и любопитен характер на човек, който обича да се смее и шегува до осъзнаването, че не всеки разбира чувството ви за хумор и далеч не всеки те харесва. Започат да измислят как да сложат негативна оценка на всичко, което правиш. Боли."

През септември 2019 г. Минаж обяви, че е решила да се пенсионира и да създаде семейство. Същата година, изненадващо за феновете, тя се омъжи за приятеля си от гимназията Кенет Пети. „Тъй като познавам съпруга си толкова отдавна, се разбираме изключително лесно. Разсмиваме се един друг. Държим се глупаво. И винаги изкарваме някоя стара история. Ако бях срещнала човек, когато вече бях известна, щях да се почувствам така, сякаш ме харесва, защото съм Ники Минаж. Ами ако не изглеждах като Ники Минаж всеки ден? И това, в комбинация с факта, че съм бременна, вероятно щеше да ме подлуди“, признава музикантката. 

Ники казва, че дълбоко в себе си е вярвала, че „веднага щом създаде семейство, просто ще изгуби желанието да прави музика“. „Винаги съм казвала на хората: „Когато имам бебе, ще му готвя всички ястия и ще пека бисквити всеки ден. Може би подсъзнателно се надявах, че ще се съсредоточа само върху това да бъда майка и очаквах с нетърпение това да се случи. Беше  като облекчение. Но не всичко се случва по начина, по който планираме, и осъзнах, че трябва да работя", каза Минаж в навечерието на издаването на петия й студиен албум Pink Friday 2.

Минаж не е разкрила публично името на сина си, койо роди през 2020 г. Тя предпочита да го нарича Papa Bear.

Раждането на сина й я е научило на смирение: "Познавате ли това чувство, когато откриете една от тайните на живота? Никога не съм харесвала идеята да трябва да приемем това, което не можем да променим. Искаме да контролираме всичко, но това е най-лесният начин да бъдем нещастни. Така че сега, ако открия, че се опитвам да контролирам всичко, веднага си припомням кое е наистина важното. Поглеждам в лицето на сина си и цялата ми душа светва. Той няма представа колко трудно ми е да бъда майка и творческа личност едновременно."

Минаж разказва още, че едва след като е навършила четиридесет, се е научила да се приема такава, каквато е, и е започнала да се харесва външно. Но, добавя и че не подкрепя идеята за позитивизъм на тялото и наскоро си е направила операция на гърдите.

"Наскоро гледах видеоклип, който публикувах в Instagram, когато бях на 25, и бих дала всичко, за да изглеждам по същия начин в момента. Но днес мога да кажа, че съм в мир с това коя съм и как изглеждам... Не съм привърженик на позитивизма към тялото, когато става дума за очевидно нездравословни тела. Това са глупости. Не мога да повярвам, така че нека спрем да се преструваме. Наскоро трябваше да си направя намаляване на гърдите и сега наистина ги харесвам. Преди исках по-голямо дупе, но сега поглеждам назад и осъзнавам колко глупаво е било това. Така че, обичайте извивките си и обичайте това, което не е извивки. Няма нищо лошо в това", казва артистката.   

More from View Sofia

Beauty Starter 2: "Шот водка преди лягане, прекроени по фигурата тесни поли и тотална забрана на маратонките"... още от веруюто на Карин Ройтфелд

All fashion преди 1 година

Тя е кралица, няма какво да се лъжем. На 67, с най-хубавите глезени на света, вечно усмихната, супер секси, дейна, едновременно на поне 10 фронта, щастлива баба на двечки, жената, на която Bottega, Balenciaga и Saint Laurent стоят така, сякаш са мислени, кроени, шити за нея, и само за нея! Тайната? Шот водка вечер, тясна и секси пола-молив до средата на коляното, и в никакъв случай маратонки!

More Celebrities