Следва

Почина творческият директор на Moschino Давиде Рене

4 зодии, чиито живот ще се промени до края на 2023

Идентифицирахме представителите на няколко зодии, които точно сега трябва да се подготвят за драматични промени

 

Astro преди 5 месеца

Ако не сте успели да се отървете от чувството на неудовлетвореност през годината дотук, не бързайте да се разстройвате - може би 2023 все още има време да се реабилитира. Според астропрогнозата ни, има няколко зодии, чийто живот ще се промени драстично преди 2024. Четем надолу кои от нас имат шанса да преживеят поне едно ново приключение до 31.12.2023. 

Телец

Есенният период ще помогне за подобряване на междуличностните отношения. Има области, в които сте конфликтни, но преди края на годината ще имате поне няколко шанса да обсъдите всичко и да намерите компромис – както в личните и семейни, така и в приятелските или служебни спорове. През ноември можете да направите много, за да рационализирате рутината си и да отворите повече възможности за себе си. Ще се изненадате колко много време можете да освободите, ако решите. Ще ви интересуват и въпроси, свързани с инвестирането на пари – особено ако имате спестявания и не можете да решите как най-добре да ги използвате. Инвестициите между ноември и декември ще бъдат много успешни. Идеята да отидете на пътуване с любими хора няма да срещне съпротива; всички пътувания през този период ще вървят като часовник и ще донесат куп положителни емоции.

Рак 

Началото на студеното време може да съвпадне с важно решение. Връзката може да достигне точка на пречупване и твърде вероятно ще изпаднете в двуумение дали да пренесете нещата на следващо ниво или не. Фактори, свързани с проблеми с въздействието на странични фактори, могат да повлияят на вашето решение. Ако дадете всичко, но не получите нищо в замяна, ще се почувствате малко или повече измамени. Дори и в този случай, обаче, с течение на времето ситуацията ще се промени драктично към по-добро. Може да почувствате повратна точка, която ви насърчава да излезете от зоната си на комфорт. Това е чудесен момент да приемете всяко интересно предизвикателство, въпреки че може да изглежда, че нещата са извън контрол. Единственият риск е да се фокусирате повече върху страховете си, отколкото върху възможностите, тогава късметът ви ще се поколебае дали да остане с вас. Действайте сега, за да не съжалявате за пропуснатите възможности по-късно.

Скорпион 

Положението на планетите в сектора на трансформацията може да ви принуди да се ровите в дълбините, без да се спирате на повърхностното. Все повече ще се съмнявате в някои хора и техните мотиви, все по-малко и по-малко ще приемате думите им за чиста монета. Желанието да разберете истината и да намерите нова информация в този случай ще бъде от голяма полза. Мощните планетарни влияния могат да доведат до пробив в семейните отношения, позволявайки на вас и вашите близки да започнете да работите заедно и да се слушате и чувате, вместо да се примирявате с постоянни конфликти. Събитията в идните месец и половина ще ви помогнат да установите стабилни и градивни отношения за много месеци напред.

Водолей 

С настъпването на студеното време ще видите голямата картина и най-накрая ще спрете да се вманиачавате в детайлите. Това най-вече се отнася за плановете ви, които изглеждат твърде дълги, твърде онговорни и дори непосилни. Опростяването на ситуацията ще направи живота много по-лесен. Освен това може да се появи възможност, която ще бъде резултат от проявена от вас учтивост - от това определено ще излезе нещо добро. Като отделите време за тих размисъл, ще намерите отговори на въпросите, които ви измъчват. С което ще дадете шанс за нови начала и отлични перспективи в началото на 2024.  

More Astro