Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 20.11 - 26.11

Поредно "величие", пияно зад волана - арестуваха Ивайло Цветков - Нойзи

Журналистът и публицист Ивайло Цветков - Нойзи е бил задържан в ареста тази нощ, след като е хванат да шофира с над 2 промила алкохол в кръвта 

 

Celebrities преди 5 месеца

Полиция е спряла автомобила BMW, който Нойзи Цветков шофирал около 2 часа след полунощ в кв. "Драгалевци", пише „24 часа“.

Нойзи говорел неразбираемо, което накарало полицаите да му направят тест за алкохол. Дрегерът отчел над 2 промила. Цветков е задържан за 24 часа.

През 2021 лицето от тв-екрана сключи брак с известната си колежка Мария Игнатова. Той бе сред първите, изразили подкрепа за Белослава, която също бе хваната да кара в нетрезво състояние преди няколко месеца: "Спокойно, Бубе, и това ще мине!". Отделно е считан за ерудит, който разбира от всичко, и непрекъснато гостува в тв-студия като експерт по социални проблеми, медии, спорт и каквото още се сетите. 

More from View Sofia

Алкохолните щети по кожата: видими и гадни, и начините за справяне

Beauty News преди 2 години

В опити да се сдобием със сияеща кожа, опитваме безброй серуми и кремове, подлагаме се на сложни процедури за лице и пием вода фанатично, но все пак има едно просто и ефективно решение, което ни гледа в очите през цялото това време: отказване (или значително намаляване) на алкохола. За него отдавна знаем, че далеч не е здравословен еликсир, но е време да научим, че той има неочаквано лошо въздействие върху нашия тен. И така, какви точно са ефектите на алкохола върху кожата?  

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 12 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.