Следва

„Тя е страхотна майка, макар че понякога ме смущава“: Кая Гербер за Синди Крауфорд

Брад Пит и новата любима няма да се женят, за да запазят връзката "вълнуваща"

Брад Пит и новата му приятелка Инес де Рамон ще празнуват заедно Коледа, Нова година и рождените си дни, но не бързат да се женят

Celebrities преди 5 месеца

„Те планират рождените си дни, Коледа и Нова година заедно. Брад навършва 60, така че може да има нещо специално“, твърди източник ексклузивно пред Daily Mail.

Двамата нямат намерение да вдигат сватба, защото искат да запазят отношенията си такива, каквито са сега. "Брад е щастлив и влюбен в приятелката си Инес, но няма идеи за годеж или брак в близко бъдеще. Брад не е против да се ожени отново, просто това не е нещо, за което двамата мислят."

„Няма натиск върху никого да бърза, няма мисъл за деца или нещо подобно, те са напълно щастливи един с друг и им харесва, че всичко е просто, забавно и вълнуващо, и всеки ден е нов и различен.“

„Брад не се тревожи за нищо, когато е с Инес, те просто работят и са забавна двойка“, добави вътрешен човек.

Що се отнася до други аспекти от живота на актьора, не всичко е толкова сладко. Тази седмица медиите обсъждаха публикация на осиновения му син Пакс от преди две години, в която той нарича актьора „задник от световна класа“ и твърди, че децата на двойката Джоли-Пит се страхуват от него.

Самият Пит, според запознати, бил обезсърчен, че историята е получила толкова широк резонанс. В същото време приятели на Пит и Джоли твърдят, че в основата на хейта е Анджелина, която отдавна настройва децата срещу бившия си съпруг.

Преди това Джоли дори планираше да се срещне с Инес де Рамон, за да я предупреди за Пит, но дали е осъществила намерението си, не знаем (вижте още: Анджелина Джоли след снимките с новата любима на Брад - хубава и малко тъжна).  

More Celebrities