Следва

Доброволци от Кока-Кола ХБК България засадиха дървета в Южния парк в София

„Тя е страхотна майка, макар че понякога ме смущава“: Кая Гербер за Синди Крауфорд

По повод съвместното им участие на Planet Omega в Ню Йорк, Кая Гербер говори пред сп. People за връзката с майка си, супермодела Синди Крауфорд

 

Celebrities преди 4 месеца

Майка и дъщеря работят заедно по няколко проекта, но намират време и за съвместно свободно време. „Ние развихме наистина силна връзка и имаме чудесно приятелство, извън стандартните отношения майка-дъщеря, които бяха, разбира се, много забавни за мен през последните няколко години“, казва Кая. Тя споделя, че често присъства на различни събития заедно с майка си - от фестивала Burning Man до йота и ритрийт практики (вижте още: Синди Крауфорд украси Vogue на 57 - припомняме пътя на модела дотук).

"Тя е страхотна майка, въпреки че все още се чувствам леко смутена в нейно присъствие,  разказва прекрасното момиче на мама Сидни. - Но това всъщност е хубаво. Връща ме на земята... Предполагам, че и аз я смущавам през цялото време."

"Току-що се смяхме толкова много на червения килим, каза Кая, след като позира до по-зрялото си копие. - Определено имам чувството, че работя не толкова с майка си, колкото с добър приятел."

Синди Крауфорд отбелязва, че работейки с Кая, вижда истински професионалист. „Няма разлика дали работя с нея или с друг колега. Когато работим заедно, ни на-малко не чувствам нещо от типа „Е, снимам с дъщеря си.“ Нейното име е Кая и тя има своето място в света."

Кая Гербер успешно развива кариера на модел по примера на майка си: зад гърба й има десетки престижни договори с топ модни марки и списък с участия в много емблематични събития. Кая попада в категорията на непо-бебетата, безспорно, но, за разлика от други деца на звезди, които стъпват на популярността на родителите си за да градят кариери, тя не среща критики, а адмирации. И има защо, младата дама се справя прекрасно (вижте още: Кая Гербер откри Седмица на висшата мода в Париж: Valentino Haute Couture Fall 2023).  

More Celebrities