Следва

Финални SALE минути: този топ от Acne Studios

Синди Крауфорд украси Vogue на 57 - припомняме пътя на модела дотук

Когато от британския Vogue я питат каква е тайната на перфектното селфи, Синди отговаря: "Скъпи мои, аз съм модел от 30 години." Кой би могъл да противоречи на такъв аргумент? 

All fashion преди 8 месеца

Ако не знаете коя е Синди Крауфорд, може би до този момент сте живели в пещера. Шегата настрана - Синди е един от оригиналните супермодели на 90-те години и лицето ѝ е украсявало безброй корици на списания, кампании и модни подиуми. Шоколадовият цвят на косата, придружен от едва забележими руси кичури, изразителните вежди и емблематичната бенка над устните, отдавна са я превърнали в иконична красавица, на която, освен че ѝ отиват всеки грим и всяка прическа, две от три жени искат да приличат на нея.

Смелото червено червило е вечният избор за вечерни събития на Синди, а комбинирано с впечатляващо офирмени коси, повече диаманти и наистина убийствения поглед на Крауфорд, природата и стилистите забркват истински моден шедьовър. Дъщеря ѝ, Кая Гербер, е наследила нейния подход към красотата и двете често са сравнявани, което не е изненада, като се има предвид, че Кая е копие на майка си (вижте още: We Love: Кая Гербер в Alaia, същата като мама Синди).

В галерията следват някои от най-красивите моменти на Синди от трите ѝ десетилетия пред камерата и на пистата, като поводът е същият като този при Кристи Търлингтън - двете, заедно с Линда Еванджелиста и Наоми Кембъл са на изключително атрактивната корица на септемврийския Vogue >>>

1990

1991

1992

1993

1994

1998

2003

2009

2015

2019

2022

More All fashion