Следва

Moët & Chandon: любимите искрящи балончета празнуват 280-ти рожден ден

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 6

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който от 1 декември до Коледа, се превръщаме в Снежанки и подаряваме омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

 

All About Life преди 2 месеца

В DAY 6 отново празнуваме Красотата на Лицата си, но в другата форма на магия - грима! Вселенски факт е, че най-влюбващите и чаровни черти в женското лице са уснтните и очите, затова подаряваме два продукта, които правят първите по-сочни от юнски череши (които много ни липсват през декември), а вторите - по-изящни от мъркащите движения на котка.

MAC Ruby New Powder kiss Lipstick & MAC Dual Dare all-day waterproof liner ще са за един от вас, който последва @viewsofia, отбележи в коментар двама красиви, ловко флиртуващи и добре гримиращи се сродни души. Победителя, който ще се разкраси неповторимо за Коледа, Нова година и цялата 2024, обявяваме утре, 7 декември, точно преди подарък #7, който ще нахрани празнично и вас, освен сетивата ви. 

 

More All About Life

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.