Следва

Moët & Chandon: любимите искрящи балончета празнуват 280-ти рожден ден

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 6

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който от 1 декември до Коледа, се превръщаме в Снежанки и подаряваме омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

 

All About Life преди 4 месеца

В DAY 6 отново празнуваме Красотата на Лицата си, но в другата форма на магия - грима! Вселенски факт е, че най-влюбващите и чаровни черти в женското лице са уснтните и очите, затова подаряваме два продукта, които правят първите по-сочни от юнски череши (които много ни липсват през декември), а вторите - по-изящни от мъркащите движения на котка.

MAC Ruby New Powder kiss Lipstick & MAC Dual Dare all-day waterproof liner ще са за един от вас, който последва @viewsofia, отбележи в коментар двама красиви, ловко флиртуващи и добре гримиращи се сродни души. Победителя, който ще се разкраси неповторимо за Коледа, Нова година и цялата 2024, обявяваме утре, 7 декември, точно преди подарък #7, който ще нахрани празнично и вас, освен сетивата ви. 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.