Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 18.12 - 24.12

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 15

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който от 1 декември до Коледа, се превръщаме в Снежанки и подаряваме омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество

All About Life преди 4 месеца

Историята на Moët & Chandon е дълга нишка от интересни факти и увлекателни случки. От кралски дворове и червени килими, през легендарното Studio 54 и до грандиозни спортни събития - марката обединява хората във вълнуващите и специални моменти от живота цели 280 години.

Рожденият ден на Moët & Chandon бе честван в Сидни, Ню Йорк, Токио, Париж и Лондон, а тази година домакин на партито беше Белград, който посрещна над 350 гости от 15 държави през ноември.

„В продължение на почти 3 века Moët & Chandon е предпочитаното шампанско за отбелязване на значими събития, както в исторически, така и в личен план. Тази вечер беше страхотен момент, както за марката, така и за целия регион на Централна Европа. Имахме невероятната възможност да отпразнуваме 280-тата годишнина на марката в Белград, като поканим нашите партньори, колеги, приятели и уважавани членове на Moët Society - общност от избрани влиятелни личности, които споделят ценностите на бранда - величие, щедрост и елегантност. Надявам се, че всички наши гости са разбрали нашето ключово послание от тази незабравима вечер, а именно, че животът е пълен с възможности за празнуване." - каза Nóra Szegedi, бранд мениджър на Moët Hennessy за Централна Европа.

По повод всички празници в живота, днес, утре, всеки ден, деня на Коледа и всички след него, Moët Hennessy и View Sofia подаряват на един от вас най-специалната бутилка на годината - Moët & Chandon Imperial Limited Edition - съвършено творение, без което нито една тържествена вечер не е същата.

Условието в Ден 15 на традиционния ни #XMasGiveaway: тагнете в коментар под поста ни в Инстаграм човекът или хората, с които ще споделите изящната френска напитка в тържествената Коледна или новогодишна нощ.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.