Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 18.12 - 24.12

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 15

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който от 1 декември до Коледа, се превръщаме в Снежанки и подаряваме омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество

All About Life преди 5 месеца

Историята на Moët & Chandon е дълга нишка от интересни факти и увлекателни случки. От кралски дворове и червени килими, през легендарното Studio 54 и до грандиозни спортни събития - марката обединява хората във вълнуващите и специални моменти от живота цели 280 години.

Рожденият ден на Moët & Chandon бе честван в Сидни, Ню Йорк, Токио, Париж и Лондон, а тази година домакин на партито беше Белград, който посрещна над 350 гости от 15 държави през ноември.

„В продължение на почти 3 века Moët & Chandon е предпочитаното шампанско за отбелязване на значими събития, както в исторически, така и в личен план. Тази вечер беше страхотен момент, както за марката, така и за целия регион на Централна Европа. Имахме невероятната възможност да отпразнуваме 280-тата годишнина на марката в Белград, като поканим нашите партньори, колеги, приятели и уважавани членове на Moët Society - общност от избрани влиятелни личности, които споделят ценностите на бранда - величие, щедрост и елегантност. Надявам се, че всички наши гости са разбрали нашето ключово послание от тази незабравима вечер, а именно, че животът е пълен с възможности за празнуване." - каза Nóra Szegedi, бранд мениджър на Moët Hennessy за Централна Европа.

По повод всички празници в живота, днес, утре, всеки ден, деня на Коледа и всички след него, Moët Hennessy и View Sofia подаряват на един от вас най-специалната бутилка на годината - Moët & Chandon Imperial Limited Edition - съвършено творение, без което нито една тържествена вечер не е същата.

Условието в Ден 15 на традиционния ни #XMasGiveaway: тагнете в коментар под поста ни в Инстаграм човекът или хората, с които ще споделите изящната френска напитка в тържествената Коледна или новогодишна нощ.

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 6 дни

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 1 седмица

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.