Следва

Предложения за по-добри празници от HUAWEI

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 22 - трио за ценители от Кръг

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много спеицални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, продължава!

 

All About Life преди 4 месеца

В DAY 22 от нашия традиционен #ViewSofiaXMASGiveaway мислите ни са поетични, увличащи и дори разтърсващи...

"Нямам вест нито за теб, нито за детето, Адриен. Не мога да живея в такава несигурност. Мило мое сърце, умолявам те да не забравяш нещастника, който си плаща скъпо и прескъпо за грешката да се отдели от теб. Толкова много те обичам... И за го обичах."

... е цитат от великолепния роман "Жените от шато Лафайет" - разказ за "три войни, един замък и наследство, променило света" на Стефани Дрейк и в превод на Мариана Христова. 


Малко над 630 страници наслада за очите и духа, този приказен роман ни отпраща в историческите и емоционално натрупвания, които се преплитат в трите сюжетни линии, обхващащи темите за женската сила и смелост, за любовта и дълга, за справедливостта и свободата във всичките й форми.

Чудесното, много топло четиво е съпътствано в нашата игра от други две страхотни заглавия, всички от най-скорошните тиражи на прекрасното българско издателство Кръг, съответно "Последен избор" на Лу Алори (превод от френски: Гергана Соколова), фенфикшън, вдъхновен от сериала Squid game, и увличащата биография на легендарния предприемач Илон Мъск: "Рискувай всичко" с автор Майкъл Влисмас и в превод на Светлана Комогорова-Комата. 

В DAY 22 от нашата традиционна Коледна игра за един от вас ще е това интригуващо и разнопосочно трио от четива, с които ви обещаваме: 1. да почувствате; 2. да научите; 3. да откриете вдъхновение.

Условието:

- следвайте профила ни в Инстаграм, поддържан с много любов за вас, нашите читатели;

- харесайте поста;

- изпратете ни Коледен емотикон като коментар под поста, за да усетим прекрасната комуникация, която имаме с всички вас. 

Наситеният аромат на прясно отпечатана книга, примесен с вълнуващите преживелици на героите в тези три екземпляра на издателство "Кръг" ще отидат при някой от вас утре, 23 декември 2023 г. привечер, когато ще изтеглим името на късметлията.

Весела Коледа, споделени мигове и обич! 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.