Следва

Месечен ХОРОСКОП - Януари 2024

Новото палто на Анджелина Джоли

Анджелина Джоли е първото име, което ни идва на ум, когато говорим за обличане в стил "богата майка" и "тих лукс".

 

Celebrities преди 3 месеца

Ненатрапчивият външен вид, постигнат с изключително качествени дрехи е стилът, който актрисата и режисьор поддържа от години. Основните елементи в него са меко палто, слънчеви очила, голяма чанта и елегантни обувки .

Към така описаното наскоро бе добавен нов щрих. Съзираме промяната във връхната дреха, която е най-важният стилов елемент. Анджелина определено е звезда, която е много внимателна в избора си на облекло, което важи и този път, макар че мантото е далеч от първосигналната класика. 

Да видим какво си е купила мисис Джоли? Колан за пристягане в талията, дълга плавна линия, наситен черен нюанс. Новото й палто следва характерния силует на тренчкота. Разликата прави един единствен детайл. Парчетата плат с илюстрации, които са вградени в предната част и на ръкавите на палтото, като шевовете са видими, и деликатната златна бродерия на подгъва, която излъчва мек блясък.

Причината да обърнем внимание на това пачуърк палто е проста, а именно - вероятността то да се превърне в един от стиловете, които Анджелина Джоли ще налага чрез собствената си марка Atelier Jolie в бъдеще. Особено имайки предвид, че Atelier Jolie е бранд, който отдава голямо значение на фината работа в дизайна, вкл. кройки, платове и бродерии. Палтото е съчетано със слънчеви очила, които покриват голяма част от лицето, обемна чанта и боти до глезена. Фактът, че всичко в тоалета е цветово съчетано, също изиграва роля за отличното впечатление.

Анджелина Джоли демонстрира за пореден път, че връхните дрехи са най-важната отправна точка в тренда на тихия лукс и стила "богата майка", което не им пречи да изглеждат смело, разчупено и различно. Официалното представяне на колекцията Chloé × Atelier Jolie Collection е буквално на няколко дни разстояние. Затова и се вглеждаме детайлно в показаното, най-вероятно този тип обличане скоро ще е по главните улици на всички модерни столици в света.  

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.