Следва

Три дни преди абдикацията: най-стилните моменти на датската кралица Маргрете II

Джеръми Алън Уайт спечели Златен глобус, което бледнее пред участието му в рекламата за бельо на Calvin Klein

Три дни след старта на кампанията на бельото Calvin Klein, в която 32-годишният разбивач на сърца е единствено действащо лице, наред с прочутите гащи, актьорът се появи облечен по поръчка в Calvin Kelvin, печелейки втория си "Златен глобус" за най-добър актьор в телевизионен сериал - мюзикъл или комедия.

Celebrities преди 3 месеца

С което секси сладурчето Джеръми Алън Уайт доказа, че умее да се облича - както и да се съблича - за да впечатли.

В неделната нощ Джеръми бе награден за предствянето си в „Мечката“, в който играе младия готвач Кармен „Карми“ Берзато: „Не мога да повярвам, че съм в тази стая, пред всички тези хора, които обичам толкова много и на които се възхищавам от толкова отдавна“, каза той, докато приемаше наградата си и добави: „Нереално е.“

След това Уайт продължи да хвали хитовото си шоу за FX, което спечели и в категориите за най-добър телевизионен сериал и най-добро изпълнение на женска роля в телевизионен сериал – мюзикъл или комедия (за Айо Едибири).

„Обичам това шоу, каза Уайт, който благодари на колегите си от „Мечката“ - Обичам ви толкова много. Трябва да съм направил нещо наистина добро в този живот, за да съм във вашата компания. Благодаря ви, момчета. Много благодаря!"

Но колкото и признание да получи мистър Уайт за актьорския си талант, феновете се оказаха по-впечатлени от появата му в рекламата на бельото на Calvin Klein и съответно логичния избор за вечерен костюм в нощта на наградите, независимо че за някои актьорът се оказа твърде облечен на червения килим. 

„Ако аз водех тези награди, щях да пусна видеоклипа от кампанията на Джеръми Алън Уайт за Келвин Клайн на екрана по време на речта му“, написа фен в X. 

„Това извинение ли е да се публикуват отново снимките му за Calvin Klein? Да“, написа друг фен заедно с два кадъра на Уайт в целия му "гол" блясък.

Други одобриха подобаващо появата на Уайт в костюм: „Лесбийството напуска тялото ми, когато видя Джереми Алън Уайт в перфектен костюм на фона на приглушена светлина“, написа фенка в X, като придружи обяснението в любов с GIF на тяло, носещо се във въздуха.

Зад кулисите на Глобусите Уайт се замисли за спечелването на паралелната рекламна слава успоредно със заслужената актьорска награда. На звездата директно бяха зададени четири въпроса - и три от тях бяха за парливата реклама.

„В седмицата, в която представяте най-обсъжданата кампания за бельо на Calvin Klein от години, вие печелите и Златен глобус. Стъпвайки на червения килим, говорейки с всички нас, усещате ли се сюрреалистично от това, че говорим повече за вашето бельо и физическа привлекателност, отколкото за удивително силното ви актьорско представяне?“, попита колега журналист.

„Странно е, хм, не знам. Бяха странни няколко дни - отговори Уайт. - Странно е да правиш реклама на Calvin Klein, а сега още по-странно, след като тя се появи, но засега всичко е наред.“

„Кой е моментът, който ви изпълва с повече гордост: наградата Златен глобус или да видите как светът губи ума си от рекламата ви на Calvin Klein?“, попита друг репортер. 

Непитани, отговаряме: и в двете посоки Джеръми се справя брилянтно - прекрасен актьор и най-доброто възможно решение за маркетинг отдела на Calvin Klein. Браво! 

More Celebrities