Следва

Versace проблясва в ръчно изработени вази. И маси.

Авиокомпания EasyJet вече извършва полети от днес

След отварянето на въздушното пространство във Великобритания и Европа, авиокомпания easyJet планира да...

All About Life преди 14 години

След отварянето на въздушното пространство във Великобритания и Европа, авиокомпания easyJet планира да извърши 900 полета с над 140 000 пътници през днешния ден, или 86 % покритие на трафика в мрежата на компанията.

Безопасността е приоритет номер едно за easyJet. Авиокомпанията проведе четири успешни тестови полета вчера, последвани от щателна техническа проверка. Изпитанията, които проведохме, са предпоставка за възобновяване на нашите полети тази сутрин.

Пътниците с резервации за полет на easyJet в следващите дни, трябва да посетят уеб-сайта на компанията www.easyJet.com, за да проверят статуса на своя полет, преди да отпътуват за летището.

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.