Следва

Всички говорят за: Габриел Атал, най-младият министър-председател на Франция

The good housewife: Лана Дел Рей за SKIMS

Лана Дел Рей започна годината ударно. След като беше номинирана за 66-ите награди Грами, които ще се проведат през февруари, тя бе обявена и за хедлайнер на фестивала Coachella. Освен това, Лана е героинята и на друго горещо събитие - рекламната кампания за Свети Валентин на марката SKIMS на Ким Кардашиян.

 

Celebrities преди 3 месеца

„Фен съм на SKIMS от самото начало и се радвам много от тази възможност, да съм лицето на кампанията им за Свети Валентин, споделя Дел Рей. - Тази колекция е толкова красива, толкова мечтателна, че за мен беше прекрасно творческо предизвикателство. Благодаря специално на фотографката Надя Лий Коен, която ми помогна да изразя чувствата си. Много де забавлявах".  

Снимките за Светивалентинската кампания, дело на Надя Лий Коен, препращат директно към 60-те години на миналия век. Дел Рей е руса, с грим на холивудска звезда от миналото, а бельото SKIMS, от черна дантела, розов сатен, бебешкосин памук и пр., напомня на естетиката от този период, карайки ни да си представим секси американска домакиня, която чака благоверния да се прибере в разкошната им къща след дълъг бизнес ден. Del Rey & Skims са очаквано провокативна и успешна комбинация, вижте.

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 14 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.