Следва

Бившата съпруга на принц Андрю Сара Фъргюсън е диагностицирана с рак на кожата

The Joy Issue: Жизел Бюндхен пред Harper's Bazaar

"Жизел е нещо повече от модел”, Оливие Рустейн. 

Celebrities преди 2 месеца

Модният свят не би бил същия без Жизел Бюндхен. С появата си в края на 90-те години на миналия век тя показа, че е време индустрията да се откаже от андрогинните стандарти и да се насочи към нова глава в развитието си.

Красотата, поддържана перфектно, особеният, на ръба на дистанцираното чар, и изключителният й сексапил превърнаха Бюндех, днес на 43, в едно от главните действащи лица в модната индустрия в последните две декади. В периода 2002 - 2016 година тя е най-търсеният и високоплатен модел в света, но блясъкът на прожекторите неизбежно носи и негативи. Жизел неведнъж открито е споделяла за борбата си с тревожността и депресията, породени именно от вниманието и изискванията, насочени към нея (четете още: Жизел Бюндхен неузнаваема за Vogue, може би защото това е първата корица след развода).

Днес, вече загърбила най-тежките моменти в живота си, красивата бразилка драстично е променила нагласите, съсредоточавайки се върху собственото си физическо и психическо благополучие. И държи да помогне и на други да го направят. Готварската книга “Nourish” е опитът на Бюндхен да покаже на повече хора, че храната не е просто гориво, a начин да се захрани душата.

Рецептите в книгата са лесни и достъпни, подходящи за семейства, които искат да добавят повече питателни ястия към седмичното си меню: "Аз съм просто една майка, която има много натоварен живот, и мисля, че много жени могат да разберат това”, споделя Жизел за желанието си да покаже, че дори когато си зает, можеш да се храниш здравословно.

След храната, на второ място в приоритетите на Бюндхен е физическата активност. Нейните дни обикновено започват в 5 сутринта, когато се буди и извежда кучетата си на разходка. Следва медитация, а тренировките по пилатес се редуват с жиу-жицу три пъти седмично. Философията на това бразилско бойно изкуство я вдъхновява силно.

Жизел споделя още за новия си поглед към живота и уроците, които е научила по пътя дотук: "Жизел е нещо повече от модел", spodelя дизайнерът Оливие Рустейн, който познава Бюндхен, откакто пое поста творчески директор на Balmain през 2011 г. "Тя е характер. Това, което ми харесва, е, че тя не приема работа само заради работата. Всяка минута от живота ѝ е посветена на това да се вдъхновява и да извисява себе си и душата си."

More Celebrities