Следва

Бившата съпруга на принц Андрю Сара Фъргюсън е диагностицирана с рак на кожата

The Joy Issue: Жизел Бюндхен пред Harper's Bazaar

"Жизел е нещо повече от модел”, Оливие Рустейн. 

Celebrities преди 2 месеца

Модният свят не би бил същия без Жизел Бюндхен. С появата си в края на 90-те години на миналия век тя показа, че е време индустрията да се откаже от андрогинните стандарти и да се насочи към нова глава в развитието си.

Красотата, поддържана перфектно, особеният, на ръба на дистанцираното чар, и изключителният й сексапил превърнаха Бюндех, днес на 43, в едно от главните действащи лица в модната индустрия в последните две декади. В периода 2002 - 2016 година тя е най-търсеният и високоплатен модел в света, но блясъкът на прожекторите неизбежно носи и негативи. Жизел неведнъж открито е споделяла за борбата си с тревожността и депресията, породени именно от вниманието и изискванията, насочени към нея (четете още: Жизел Бюндхен неузнаваема за Vogue, може би защото това е първата корица след развода).

Днес, вече загърбила най-тежките моменти в живота си, красивата бразилка драстично е променила нагласите, съсредоточавайки се върху собственото си физическо и психическо благополучие. И държи да помогне и на други да го направят. Готварската книга “Nourish” е опитът на Бюндхен да покаже на повече хора, че храната не е просто гориво, a начин да се захрани душата.

Рецептите в книгата са лесни и достъпни, подходящи за семейства, които искат да добавят повече питателни ястия към седмичното си меню: "Аз съм просто една майка, която има много натоварен живот, и мисля, че много жени могат да разберат това”, споделя Жизел за желанието си да покаже, че дори когато си зает, можеш да се храниш здравословно.

След храната, на второ място в приоритетите на Бюндхен е физическата активност. Нейните дни обикновено започват в 5 сутринта, когато се буди и извежда кучетата си на разходка. Следва медитация, а тренировките по пилатес се редуват с жиу-жицу три пъти седмично. Философията на това бразилско бойно изкуство я вдъхновява силно.

Жизел споделя още за новия си поглед към живота и уроците, които е научила по пътя дотук: "Жизел е нещо повече от модел", spodelя дизайнерът Оливие Рустейн, който познава Бюндхен, откакто пое поста творчески директор на Balmain през 2011 г. "Тя е характер. Това, което ми харесва, е, че тя не приема работа само заради работата. Всяка минута от живота ѝ е посветена на това да се вдъхновява и да извисява себе си и душата си."

More from View Sofia

СО реши окончателно: край на МОЧА

All About Life преди 1 година

Общинарите решиха преди минути - Паметника на съветската армия ще се премести в Музея на социалистическото изкуство или "върху друг подходящ терен извън централната част на града" с 41 гласа "за", 14 "против" и един въздържал се. От това развитие на нещата се опитаха да предпазят Монумента на Окупационната Червена Армия два протеста, от които резултатът е омазана с боя и яйца фасада на сградата на Столична община, която е паметник на културата, и ожесточени викове "Фашисти", "Оставка" и "Искаме мир"  

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 11 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 7 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.