Следва

We Love: на Ferragamo ренесансовата кампания

Wild wild west: Жизел Бюндхен за Colcci

Присъствието на бразилката в света на модата е емблематично и сякаш няма давност  

All fashion преди 8 месеца

В моден аспект, 2023 е една наистина забележителна година за Жизел Бюндхен. Завръщането ѝ като лице на кампанията на Colcci за Пролет/Лято 2024 е ярък показател за нейното непрекъснато влияние, дори след като стопира кариерата си за няколко години (вижте още: Жизел Бюндхен неузнаваема за Vogue, може би защото това е първата корица след развода).

Стилистът Педро Салес, който стои зад снимките, заедно с гримьора и фризьор Енрике Мартинс, създават перфектната визия за 43-годишната Жизел. Златистите вълни в косите и сдържаният грим допълват секси дрехите на бразилския бранд, позиционирани в средния ценови сегмент, създавайки усещането, че няма начин всеки гледащ да не пожелае да се топне в света на Colcci за Пролет/Лято 2024.

Фотосесията ни показва Жизел, която си партнира с Марлон Тейшейра, в поредица изящни кадри, люхащи на приключение, интимност, очакване и секс. Химията между двамата главни герои в рекламната приказка придава динамичен характер на иначе грубото излъчване на денима.

След впечатляващите 8 години, в които моделът беше посланик на марката, завръщането й в Colcci е белязано от освежаваща смесица от западни стилове (вижте още: Всичко свърши! Жизел пресече финалната права). Този ракурс е отличен за красивата бразилка, съгласни сте, нали?

More All fashion