Следва

Readers' profile. Upgrade yоurself. Ани Кременлиева

Versace проблясва в ръчно изработени вази. И маси.

Проблясък е една от новостите представени от Версаче на Седмицата на Дизайна в Милано. Моделът е кристална...

All About Life преди 14 години

Проблясък е една от новостите представени от Версаче на Седмицата на Дизайна в Милано. Моделът е кристална кръгла маса, която е композирана от 14 елемента в хромиран метал, пренасящ силата на своеобразна слънчева експлозия.

Междувременно Версаче и Венини (Venini, които познаваш по многоцветните интериорни елементи) обявиха споразумение за партньорство за производство и дистрибуция на ексклузивни колекции от ръчно направени вази.

Това споразумение ще се изрази в създаването на серии неповторими колекции с характерните белези на двете компании.

Трите нови линии, които в момента се разработват ще „изучават” графичните мотиви и ДНК цветовете на двете марки.



Тези колекции включват необикновени елементи с историческо качество, разпознавеми като икона в дизайна от деветдесетте. През есента моделите ще са достъпни за клиентите в бутиците Версаче и други избрани магазини по света.

Сътрудничеството между Версаче и Венини, смесващо световете на модата и дизайна, представлява проект с много високи ценности.

Качеството на ръчно направените изделия, пълното внимание върху всеки детайл и страстта вложена в проекта са общите елементи, които правят тези две компании стандарт за италианското майсторство.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.