Следва

"Без пари си нищо": старо интервю с Алина Кабаева предизвика полемики

Модата във втората вечер на фестивала Санремо 2024

Водещи и ко-водещи, гости и състезаващи се певци... Кой кого облече? Кой какво избра? Ето ги детайлите по дрехите и аксесоарите във втората фестивална вечер на 74-ото издание на Фестивала на италианската песен в театър Ariston, точно след първата.

 

Celebrities преди 3 седмици

Не знаем за вас, но ние следим Санремо всяка година. Неизчерпаем източник на модни идеи, отличен моден пътеводител за най-актуалното на сцената и в живота като стил, грим, послание и поведение, фестивалът, който цяла Италия боготвори, в момента провежда своето 74-то издание. Наричат го често FantaSanremo, защото фантазията, с която го насищат ангажираните артисти и стилисти, е на практика безгранична. Всяка година играта на очакванията кой ще ни изненада приятно, кой ще ни омагьоса, както и кой ще ни остави с лош вкус в устата се насища все повече. От Mahmood до Big Mama, Annalisa, Angelina Mango, Sangiovanni или Rose Villain и след това Clara, Emma, ​​​​Ghali, Dargen D'Amico, Alessandra Amoroso или Loredana Bertè: всички тези артисти ежегодно задават тон за модна песен. Те превръщат тоалетите си в рупор на гласовете си и продължават да превръщат дрехите в музика. Преди дори да започнат да пеят, те разказват своята история чрез това, което носят на сцената. Изграждат спектакли, разказват истории. Но кой кого облича? И кой какво точно носи?

Ден след ден, вечер след вечер, всички визии от фестивала Санремо 2024, с подробности за марките, избрани от състезаващите се певци, гости и домакини, заедно с техните екипи от творци. От Valentino през Prada, Giorgio Armani, Etro и Versace до Dolce & Gabbana, Marni, Fendi, Moschino и други: модните къщи придружават артистите неотлъчно, превръщайки най-очакваното музикално събитие на годината в моден подиум, значим почти толкова, колкото италианската песен.

Вечерта на откриването

Марко Менгони, ко-водещ на откриващата вечер на Фестивала на италианската песен, не пропусна да блесне както никой друг. В Emporio Armani, Versace, Fendi и Valentino, под стиловото ръководство на Лоренцо Посоко, той показа на сцената съвременна и харизматична елегантност. Харесаха ни също визията на Rose Villain в Marni (със стайлинг от Rujana Cantoni), Big Mama в Lorenzo Seghezzi (със стайлинг от Azazel) и Loredana Bertè във Valentino. И след това Клара в Giorgio Armani Privé (със стайлинг на Francesco Vavallo), Анджелина Манго в Etro (с Nick Cerioni), Ghali в Loewe (със стайлинг на Ramona Tabita), Ема Мароне в Marc Jacobs (с Lorenzo Posocco) и Mahmood в Prada (стайлинг от Лиза Джарвис). Дозата ексцентричност, от която се нуждаехме, донесоха Dargen D'Amico в Moschino и Ricchi e Poveri във Vivetta (и двете стилизирани от Rebecca Baglini) - вижте всички тук

Ето я и втората супермодерна вечер >>> 

Clara в Giuseppe Di Morabito, обувки Nicolò Beretta и бижута Chopard.


Loredana Bertè в Maison Valentino.


Mahmood в Rick Owens.


Giorgia в Dior.


Angelina Mango в Etro.

Emma Marrone в Mugler, ботуши Casadei и бижута от Tiffany & Co.

Big Mama в Lorenzo Seghezzi и бижута Rue Des Mille.

Rose Villain в GCDS и бижута Damiani.

Giorgia в Dior.

Annalisa.

Alessandra Amoroso в Roberto Cavalli и бижута Damiani.

Giorgia в Dior.

Dargen D'Amico в Moschino.

Fred De Palma в SSHEENA и бижута Salvini.

I Santi Francesi

Ghali в Maison Margiela.

Amadeus в Gai Mattiolo.

Giorgia в Dior.

La Sad.

Irama.

I Ricchi e Poveri в Oséree и бижута Dans Les Rues.

Sangiovanni.

Gazzelle.

Diodato в Zegnа.

Mr. Rain.

Il Tre in Laneus.

Fiorella Mannoia.

I Bnkr44 в Danae Marra и Jacopo D'Andrea.

Geolier.

Leo Gassman.

Big Mama в поръчков Lorenzo Seghezzi Couture.

More Celebrities