Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 12.02 - 18.02

"Без пари си нищо": старо интервю с Алина Кабаева предизвика полемики

Старо интервю с олимпийската шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева се обсъжда онлайн. Видеото, заснето през 2003 г., е открито в YouTube канала на журналиста Павел Егоров, дигитализиран от видеокасети.

 

Celebrities преди 2 месеца

Най-голямо внимание привлича разсъждението на тогава 20-годишна Алина за парите: тя и нейният събеседник обсъждат дали парите всъщност са от значение.

„Без пари си нищо“, казва Алина Кабаева. Според нея човек определено има нужда от пари, ако иска да уреди живота си както иска.

Кабаева отбелязва, че за да имате много пари, трябва да работите също толкова усилено. "Въпреки че казват, че щастието не е в парите, а в тяхното количество, все пак трябва да печелите пари, няма как да ги получите просто така."

Отговаряйки на въпроса колко пари й трябват, за да бъде щастлива и дали един милиард е достатъчен, Кабаева казва, че иска още един апартамент: по време на интервюто, според нея, тя вече има апартамент, в който живее с майка си, но иска да се отдели. И след като го купи, Кабаева ще „живее само за собственото си удоволствие“.

Видеото е хит в социалните мрежи и съответно четем: "Е, момичета, нека изхвърлим всички книги за манифестиране, заявки към Вселената и други глупости. Ето младата Алина Кабаева, която казва, че не се нуждае от милиард! Но мислите ли, че тя го няма, този жалък милиард?", коментират в телеграм, намеквайки за популярността на многобройните коучове, които учат как се правят пари (и често имат проблеми с данъчните власти). Личното състояние на Кабаева не е известно, но в интернет има информация, че през 2021 г. тя е спечелила 155 милиона рубли за година, което са близо 3 милиона и 100 хиляди лева.

Има и ласкави мнения за бившата гимнастичка, че говори доста свободно и интиргуващо, че разказва сладко и има готини истории. В сравнение със съвременните инфлеунсъри и влогъри в YouTube, Алина е доста напред. 

Кабаева е многократна европейска шампионка, двукратна абсолютна световна шампионка и носителка на олимпийска титла. Кабаева приключи спортната си кариера през 2007 г. и оттогава активно се занимава с подкрепа на спорта: ежегодно провежда фестивала на художествената гимнастика "Алина". А президентът на Всеруската федерация по художествена гимнастика и старши треньор на руския национален отбор Ирина Винер често отбелязва, че би искала да я види като главен треньор на руския национален отбор. Кабаева е и председател на борда на директорите на холдинга "Национална медийна група". 

Вижте още: Прилична на соц събитие от 80-те, но всъщност е от онзи ден и с главното участие на Алина Кабаева, жената на Путин.

More from View Sofia

Говори ми за ЛЮБОВ, Лора Караджова

Love преди 4 години

Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще й разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

Летопис на смутното време: Палми Ранчев

Interviews преди 4 години

"Летопис на смутното време", като романа на Вера Мутафчиева, е една поредица, която цели да систематизира настроенията в това особено, смутно време, в което се намираме в момента. Тук ще видите и прочетете посланията на прекрасни хора, на чиято емоционалност разчитаме и в чиито усещания вярваме; ще ни споделят как усещат момента, как си представят, че ще минем през него, какво е най-важното, кои са устоите, какво препоръчват, как виждат нещата след ступора. Какво ще се промени, какво трябваше да се промени, кои са позитивите в тази непреживявана от никой съвременник ситуация. Нека си дадем надежда и да структурираме заедно проблема така, че да излезем от това по-устойчиви и по-мислещи, по-съчувстващи и по-смирени!

More Celebrities