Следва

Внучката на Грейс Кели, Камил Готлиб, е нейният божествен двойник в ново селфи

Прилична на соц събитие от 80-те, но всъщност е от онзи ден и с главното участие на Алина Кабаева, жената на Путин

Алина Кабаева се появи на церемонията по закриването на фестивала по художествена гимнастика "Алина" в Сочи

Celebrities преди 1 година

Извънредно рядката поява на бившата олимпийска шампионка се обсъжда бясно в мрежата, все пак това е жената до Владимир Путин и то от години. Смята се, че тя е майка на поне две от децата му, а някои слухове твърдят, че децата на Кабаева от Путин са всъщност четири, в допълнение към двете дъщери от брака му с Людмила Путина (четете още: Метресата на Владимир Путин, Кабаева, е в свръхохранявана хижа в Швейцария с четирите си деца). 

Иначе, Алина, която е в навечерието на своята 40-та годишнина (родена е на 12 май 1983 г.), изглежда добре, стилизирана в тоалет и бижута от руски дизайнери. 

Академия по художествена гимнастика "Небесна благодат" в Сочи бе домакин на 12-ия фестивал "Алина", кръстен именно на Кабаева. На събитието присъстваха млади гимнастички от почти всички региони на Русия, както и гости от Казахстан, Беларус, Узбекистан, Китай и Куба. Събитието бе придружено и от съответната шоу програма - пяха известните в Русия изпълнители Пелагея, Согдиана, Дмитрий Колдун и Алишер Каримов. 


Алина Кабаева и Согдиана

Алина Кабаева се появи на фестивала в черна рокля от руската марка Ellyme, основана от сестрите Елина и Радима Бочкаеви. Същата е налична на сайта на марката и струва приблизително 700 лева. 

Бившата гимнастичка прибави към дрехата си родни бижута. Колеги от руските медии успяха да установят и точния бранд, от който са ефектните обици от месинг и сладководни перли, а именно Crystalline Jewellery.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.