Следва

Джулия Фокс като булка на шоуто на Willy Chavarria

Double Trouble: Пенелопе Крус или Сигърни Уийвър на наградите "Гоя"

На 10 февруари във Валядолид се проведе годишната церемония по връчването на най-важната испанска филмова награда - "Гоя".

 

Celebrities преди 2 месеца

На събитието традиционно присъства и Пенелопе Крус, божествена в дългата си рокля с флорален принт и дълбоко деколте от Chanel Haute Couture. Обожаваме и прическата на феноменалната мисис Бардем - приказно каре в стила на Жаклин Кенеди (вижте още: Жената-класика: Пенелопе Крус в Шанел или Армани, гласуваме).

Междувременно Сигърни Уийвър, която получи наградата за международен принос към киното, също не пропусна събитието. 74-годишната звезда позира дискретно пред фотографите в затворена тъмнозелена рокля със строг силует, чийто дизайнер остава анонимен за нас, но в стайлинга има нещо изключително зряло, спокойно и едновременно шик, което ни допада. Как мислите вие, коя от двете рокли за вечерно киносъбитие е по-добра, като отбелязваме, че и на нас ни е трудно - анкетата най-долу.  

Иначе, наградата в категорията "Най-добър филм на годината" тази година отиде при филма "Снежното общество" на Хуан Антонио Байона. Филмът разказва за катастрофата на уругвайски самолет в сърцето на Андите. Оцелелите трябва да прибегнат до крайни мерки, за да останат живи.

Работата на Жюстин Трие "Анатомия на едно падане" стана Най-добър европейски филм. Най-добра актриса е Малена Алтерио ("Something's About to Happen"), а Най-добър актьор - Давид Вердагер ("Вицове и цигари"). 

Анкета

Ако присъствахте на наградите Гоя 2024 коя от двете звездни рокли бихте облекли?

More Celebrities