Следва

Наоми Уотс и синът й Кай в елегантни рокли на премиерата на "Вражда": Капоти срещу лебедите

Джулия Фокс като булка на шоуто на Willy Chavarria

Ню Йорк е центъра на модата в последните пет дни, вкл. с шоуто на новата колекция мъжко облекло на Willy Chavarria (Уили Чавария), бившият шеф дизайнер на Calvin Klein.

Celebrities преди 2 месеца

Голямата звезда на вечерта се оказа мадам Джулия Фокс, която гостува на шоуто в нещо като сватбена визия, не по-малко смела от тази, с която наскоро се появи на събитие на аукционна къща Sotheby's (на втория кадър).

Този път тоалетът на актрисата се състоеше от бяло боди под формата на панделка, увита около тялото с голяма фльонга на корема, бяло наметало с дълъг шлейф и сатенена шапка с широка периферия, подобна на възглавничка за брачни халки. Визията завършват бели ботуши с дълъг остър връх и бяла чанта във формата на сърце (вижте още: Джулия Фокс: "Сексът е последното нещо, което правя с това тяло").

Джулия се превърна в икона на екстравагантността след краткия си роман с Кание Уест - може би затова наблюдаващите продължават да я сравняват с новата любима на рапъра - Бианка Ченсори. Факт е, че след челния си любовен сблъсък с Kanye, и двете жени започнаха да се появяват на публично място в тоалети, които далеч повече откриват, отколкото обратното.

Засега Бианка води в негласната надпревара за голота: наскоро тя излезе на разходка с прозрачен шлифер, без бельо под него. Родителите и близките на момичето бият тревога. Те вярват, че Кание държи в "капан" дъщеря им, която не знае какво прави. 

А какво показа маестро Чавария за есента на 2024, вижте > 

More from View Sofia

Джулия Фокс е новият ангел на Victoria's Secret

All fashion преди 7 месеца

Ефектната Джулия, доскорошна любима на Кание Уест, сложи в джоба си апетитен договор с Victoria's Secret - моделът се снима в рекламната кампания на известната марка бельо бельо, а в допълнение ще участва и в завръщането на пищното шоуто The Tour, което ще се състои на 26 септември

Обичта на известните: Кание Уест пак на среща с Джулия Фокс

Celebrities преди 2 години

На 4 януари папараците заснеха Кание Уест на среща с актрисата Джулия Фокс, известна най-вече с участието си в Uncut Gems - двойката посети  шоуто на Бродуей Slave Game по пиесата на Джеръми О. Харис и вечеря в италианския ресторант Carbone  

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 1 час

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.