Следва

79-годишният актьор от Squid Game на съд за сексуално насилие

Тя - гола, той - облечен или пак Кание Уест и Бианка Ченсори

Кание Уест и Бианка Ченсори бяха заснети от папараци на път за музикално студио в Лос Анджелис в дъждовен ден. Бианка продължава да спазва обещанието, което даде съпругът й Кание Уест преди няколко седмици (че тя няма да носи панталони тази година) и се появи в прозрачен дъждобран върху голото си тяло без излишната намеса на бельо.

 

Celebrities преди 2 месеца

Гърдите на Бианка са частично покрити от щампата на наметалото, а останалите подробности са дискретно прикрити с ръцета й и телефонът, който държат.  

Очевидно Кание отново е иззел инициативата и е "облякъл" жена си в нещо като нищо. Самият той е подходящо соаниран за обилния дъжд. 

Съпругата на Кание Уест предизвиква безпокойство сред потребителите на мрежата: хората са сигурни, че музикантът напълно контролира Бианка и й диктува какво да прави. По-рано стана известно, че тя дори няма право да използва социални мрежи, въпреки че Ченсори преди това обожаваше активността си там. Кание е и човекът, който избира какво да носи законната му половинка, като се фокусира върху скандала. Ченсори често излиза практически гола или, в добрия случай, в силно провокативни тоалети. Обещанието за "без панталони тази година" тръгна от кадъра, който показваме долу, публикуван от мистър Уест на 3 януари в Инстаграм, и придружен от въпросното "решение".   

Самият Кание не коментира тоалетите и „потиснатата воля“ на жена си. Когато колега журналист му зададе този въпрос миналата седмица, той се ядоса, взе телефона й и я нарече „част от статуквото“. Според него журналистите трябва да се интересуват повече от проблемите му с попечителството на децата от Ким Кардашиян, а не от тоалетите на жена му.

More Celebrities