Следва

Най-красивите визии в първата вечер на Санремо 2024

79-годишният актьор от Squid Game на съд за сексуално насилие

79-годишният актьор О Йон-су, известен с ролята си в телевизионния сериал "Игра на калмари", е изправен пред една година затвор за сексуално насилие. Това е срокът, поискан от южнокорейската прокуратура, както съобщи агенция Йонхап.

 

Celebrities преди 3 седмици

Жалба срещу актьора, изиграл играч № 001, е подала жена, прегръщана "неуместно" от актьора през 2017 г. Той "докосвал тялото й“ и я целувал по бузата без разрешение. Актьорът бе официално обвинен в сексуален тормоз през ноември 2022 г., като самият той отрича вината си. „Когато ме съдят за нещо подобно на тази възраст, изпитвам болка, чувствам, че целият ми живот се разпада“, каза той по време на съдебното заседание на 2 февруари. Присъдата на актьора ще бъде обявена през март.

Първият сезон на The Squid Game беше пуснат през 2021 г. и стана изключително популярен. О Йон-су получи награда Златен глобус за най-добра поддържаща мъжка роля за ролята си в сериала.

Вторият сезон на „Играта на калмари“ ще излезе през 2024 г. , в който победителят в играта Сонг Ки Хун обещава да разкрие организаторите на смъртоносното състезание. Netflix вече представи тийзър за втория сезон.

More Celebrities