Следва

We Love: Зендая в Louis Vuitton

Граймс съди Илон Мъск

Граймс съди Илон Мъск за проблеми с попечителството над децата им, съобщи PageSix 

 

Celebrities преди 6 месеца

Както става известно от съдебни документи, получени от изданието, „молбата за установяване на родителски права“ е подадена на 29 септември в калифорнийски съд.

Съда е призован да идентифицира законните родители на децата, ако те не са женени. Засега няма постъпило искане за издръжка от страна на Граймс.

Припомняме, че Илон Мъск и Граймс започнаха да се срещат през 2018 г. Разделяха се и се събираха няколко пъти, като общо романът им продължи до 2021 г. В едно от интервютата си певицата каза, че двамата продължават да поддържат добри отношения и все още се обичат.

Общите им деца са три: син на име X Æ A-Xii, роден от Граймс, дъщеря на име Axa Dark Siderel, родена от сурогатна майка, и син на име Techno Mechanicus, чието раждане родителите пазеха в тайна до септември, когато новината се разчу. Мъск има общо десет деца: в допълнение към децата си от Граймс, той има пет рожби от Джъстин Мъск и две от Сиобан Зилис (вижте още: „Мъжете сеят семето си, това е нормално“: бащата на Илон Мъск и скандалното интервю).

Преди няколко седмици Граймс написа публикация в социалната мрежа X (бивш Twitter), в която поиска Мъск да й позволи да види сина си. По-късно публикацията беше изтрита, а междувременно Граймс сподели, че се е помирила със Сиобан Зилис: припомняме, че служителката в една от компаниите на Мъск роди близнаци от него, което стана в приблизително същото време, в което се появи и дъщерята на предприемача от Граймс. 

Самият Мъск не коментира твърденията на Граймс. Наскоро той се появи със сина си на среща с турския президент Реджеп Тайип Ердоган и използва случая да обяви, че се е разделил с майката на детето. 

More Celebrities