Следва

Trend report: какво търсихме най-много в Google през 2023?

Не е нужно да си луд, но помага да си стилен: Кание и Бианка Ченсори в Маями

В Маями се провежда панаирът за съвременно изкуство Art Basel, който посетиха Шон Пен с новата си приятелка Натали Кели, милиардерът Джеф Безос с годеницата Лорън Санчес, и, разбира се, Кание Уест и Бианка Ченсори. Последните двама мигновено залепиха за себе си всички околни погледи, както отбеляза и Daily Mail.

Celebrities преди 4 месеца

46-годишният рапър е изцяло в бяло, включително маска на лицето, оформена от риза, тишърт, чаршаф или и ние не знаем какво, докато 28-годишната му съпруга носи прозрачно боди в телесен цвят. Бианка завършва славянската си бимбо визия с кожена шапка, плексигласови токчета и голямо бяло плюшено мече. Припомняме, че на мадам Censori провокацията й е в кръвта и тя много харесва да се показва публично във вид, който на друга дама вероятно би изглеждал още по-абсурдно. С Бианка просто вече свикнахме (вижте още: В чорапогащи и босички: Кание и Бианка, и имаме тренд). 

Семейството се разходи из една от художествените галерии. Във видеоклипове, публикувани в социалните медии, Kanye бе показан да изпълнява новата си музика по време на представление в Маями, включително нова песен, която включва семпъл от Backstreet Boys.

Напоследък Кание Уест и Бианка Ченсори често се появяват заедно, въпреки скорошните твърдения, че са си дали почивка от връзката, след като приятели на Бианка изразиха притесненията си относно връзката й с рапъра.

Докато Кание и съпругата му бяха в Маями, децата на Уест "пренебрегват Бианка около коледните празненства", както отбелязват колегите от Daily Mail. Бившата съпруга на звездата Ким Кардашиян сподели видеоклипове, показващи джинджифиловите къщички на четирите им деца с имената на членовете на семейството. И докато неговото име - Ye - се оказа включено в приготовленията, това на жена му не се появи на нито една от снимките. Ким Кардашиян по-рано каза, че се чувства "опозорена" от непристойното поведение на Кание Уест и Бианка Ченсори в Италия, имайки предвид вероятно папарашките кадри на любовни ласки между двамата на борда на венецианска гондола (четете още: Новата мадам Уест - като старата мадам Уест). 

More Celebrities