Следва

Предпартитата на Bvlgari и Chanel x BAFTA: страхотни Марго Роби, Розамунд Пайк, Емили Блънт и още

Бебе 2 на път за Хоакин Финикс и Руни Мара

Руни Мара очаква второто си дете от Хоакин Финикс, за което разбрахме от присъствието на актрисата на премиерата на филма "Кухня" на Алонсо Руиспаласиос, в който играе главната роля.

 

Celebrities преди 2 месеца

Факт е, че Руни се появи на червения килим на 74-ия международен филмов фестивал Берлинале в черна рокля на Givenchy с разголени рамене, която, макар и широка, не скриваше заобленото й коремче. Актрисата позира пред фотографите с ръце на точното място, очевидно подчертавайки красивия момент на очакване.

Да си припомним, че Хоакин и Руни се запознаха на снимачната площадка на филма „Нея“ през 2013 г., но романтичната връзка между тях започна няколко години по-късно. През 2020 г. двойката се сдоби с първа рожба, син на име Ривър, наречен така в чест на покойния брат на Хоакин, известният актьор Ривър Финикс.

Звездите са изключително дискретни по отношение на личния си живот, но Руни все пак говори за майчинството в отворено писмо като част от кампанията на организацията за защита на животните Farm Sanctuary за Деня на майката. Актрисата каза, че отглеждането на Ривър е „отворило сърцето й за изцяло нов живот, изпълнен с надежда и голяма решимост да създаде по-добър, по-устойчив свят“ (четете още: Големите любовни истории: Хоакин Финикс и Руни Мара, най-интригуващият романс в Холивуд).  

More Celebrities