Следва

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Предпартитата на Bvlgari и Chanel x BAFTA: страхотни Марго Роби, Розамунд Пайк, Емили Блънт и още

В навечерието на раздадените снощи в Лондон 77-ми филмови награди BAFTA, в столицата на Великобритания се провеждат куп звездни партита, посветени на събитието. 

 

Celebrities преди 2 месеца

Така на 17 февруари в Националната галерия се състоя предпарти, организирано от телекомуникационната компания EE с подкрепата на Bvlgari. Звездни гости бяха великолепни мъже и жени, сред които звездата от филма "Saltburn" Розамунд Пайк, красавицата, която се размина с номинация за "Оскар" за ролята си в "Барби" Марго Роби, 74-годишната дизайнерка Вера Уанг и куп други. 


Розамунд Пайк


Марго Роби


Вера Уанг

Същата вечер френската модна къща Chanel и продуцентът Чарлз Финч събраха номинирани и приятели в частния клуб на 5 Hertford Street. Марго Роби успя да мине и там, с което уплътни компанията на Емили Блънт, Гуендолин Кристи и др.


Марго Роби


Емили Блънт


Гуендолин Кристи
 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 2 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.