Следва

Не спира да вдъхновява: Амал Клуни на романтична вечеря

Марго Роби във версия Барби - всички тоалети дотук

Турнето за предстоящата премиера на "Барби" - от Сеул до Лос Анджелис - е трескаво във всеки смисъл на думата, вкл. стилово 

All fashion преди 9 месеца

"Барби" на режисьорката Грета Гъруиг е сред най-очакваните за годината, а за престурнето двамата най-важни в продукцията - Марго Роби и Райън Гослинг - логичнно влизат в обувките на героите си - Барби и Кен.

Турнето, с което се промотира филма, е зашеметително, розово, захаросано и пределно луксозно, а манията по него става все по-всеобхватна. Главните актьори в лентата - Марго Роби, Райън Гослинг, Дуа Липа, Америка Ферера, Хелън Мирън, която влиза в ролята на разказвача на историята, и много други, крачат по червените (в случая розови) килими из целия свят и още повече нажежават обстановката до 20-ти юли, когато е официалната премиера на филма (вижте още: Марго Роби за Vogue - всичко за "Барби", за който светът тръпне в очакване).

Английската преса получи възможността да изгледа филма по-рано от премиерната дата заедно с Роби, Гослинг, Дуа Липа, Грета Гъруиг и останалите от екипа. За повода всички влязоха в роля и пресъздадоха стилистиката на филма чрез тоалетите си - от поръчковата рокля на Vivienne Westwood, вдъхновена от Barbie Enchanted Evening от 1960 г., носена от Марго Роби, до по-сладникавата рокля от последната колекция на Versace - La Vacanza, носена от Дуа Липа (разбира се). 

Преди Лондон филмът бе представен в Лос Анджелис, където протагонистите отново се появиха потопени до ушите в розово, с изключение на Марго Роби, шеметна в черната си рокля Schiaparelli, вдъхновена от Barbie Solo in the Spotlight от 1960 г.

На турнето в Мексико Марго Роби отново бе Барби - в Naucalpan de Juárez актрисата се появи на розовия килим с високи токчета Manolo Blahnik и рокля Balmain, напомняйки на версия на куклата от 1992 г. - така наречената Earring Magic. В Мексико Сити приликата с Барби бе постигната и чрез втора дреха - мини рокля от Pucci.

Марго Роби се вдъхновява от персонажа си и за по-ежедневните визии – например на летището. В Сеул тя носи розова риза, розова чанта, модел Cabat и дънки, направени от лицева кожа, всичко от Bottega Venetа, съчетани с розови чехли на ток.

В Южна Корея актрисата духна 33 свещички и отдаде почит на версията на Барби от 1985 г. – Day-to-Night с две Versace рокли. За пресконференцията избра Moschino от незабравимата колекция Пролет/Лято 2015 на Джереми Скот, съчетана с бижута Tiffany&Co и обувки Manolo Blahnik.

В Сидни актрисата се появи в рокля от Herve Leger, слънчеви очила Jacques Marie Mage, бижута Spinelli Kilcollin и обувки Manolo Blahnik.

Стилистът на Марго Роби – Андрю Мукамал, публикува кадри, които изглеждат извадени от сета на филма - актрисата позира в изцяло розов тоалет от мини пола и топ от меланжирана коприна от Bottega Veneta и чанта Cabat на същия бранд. До нея виждаме розов кабриолет (задължителен аксесоар, която всяка Барби трябва да има), използван и за фон на фотосесия с актьорите от филма.

Същата тази фотосесия, която откри пътуването на филма по света, бе организирана на CinemaCon в Лас Вегас и се превърна в розов триумф. Марго Роби в тоалет на Prada, състоящ се от пола и топ в бяло и розово каре и розови токчета Christian Louboutin. Райън Гослинг, aka Кен - с бяла риза с името на режисьора, изписано с класическия шрифт на Барби, розово сако (без изненади) и обувки, колан и панталон в по-неутрални нюанси. Илюстрацията на голямото очакване е в кадрите надолу, можем да си представим какво ще се стеле от екрана след точно три дни >>>

Лондон


Марго Роби


Dua Lipa


Райън Гослинг


Америка Ферера


Грета Гъруиг


Иса Рей

Лос Анджелис


Марго Роби


Dua Lipa 


Райън Гослинг


Америка Ферера


Иса Рей


Грета Геруиг


Ники Минаж


Били Айлиш

Мексико Сити


Марго Роби

Наукалпан, Мексико


Марго Роби


Райън Гослинг


Америка Ферера

Сеул


Марго Роби


Америка Ферера


Марго Роби


Америка Ферера


Грета Геруиг

Сидни


Марго Роби


Иса Рей и Грета Геруиг


Америка Ферера

Лос Анджелис


Марго Роби


Райън Гослинг


Америка Ферера


Грета Геруиг


Иса Рей

Cinema Con


Марго Роби


Райън Гослинг


Грета Геруиг

 
Америка Ферера

 

More All fashion