Следва

Кой как избира да се рекламира: Кендъл Дженър е новото лице на L’Oreal

Не спира да вдъхновява: Амал Клуни на романтична вечеря

Последната визия на госпожа Клуни ни напомня за естетиката на булка от приказките

All fashion преди 9 месеца

Семейство Клуни бяха забелязани ръка за ръка по време на вечеря край езерото Комо в романтичната Италия. Тоалетите и на двамата, както винаги, са ослепителни - Джордж е повече от елегантен в черен костюм и риза, а невероятната му половинка сияе в елегантна бяла рокля, която със сигурност може да послужи за вдъхновение на бъдещите булки.

Визиите на Амал са майсторски клас по мода и тя отново го доказва. Дългата до земята рокля е украсена с фина ивица дантела и деликатни къдрички точно под бюста - мотив, който нежно следва линията на тялото, привличайки погледа към високата до бедрата цепка на роклята, която разкрива чифт класически сандали.

Но това, което прави визията истински изящна, са аксесоарите - елегантният бял клъч и обемните обеци издигат тоалета на още по-високо модно ниво (вижте още: Като пралина с шам-фъстък, но божествена: Амал Клуни в Del Core).

Най-хубавото на тази рокля е, че е подходяща както за романтична вечеря, така и за посрещане на гости, афтърпарти или дори сватбена церемония към брега на езерото Комо.

More All fashion