Следва

Лятно слънцестоене 2022: Какво трябва и какво не трябва в съдбовния момент

Hi, Ken! Първи кадри на Райън Гослинг от "Барби“ с Марго Роби

Студио Warner Bros. публикува нов кадър от предстоящия филм за Барби, и ето че вече знаем как изглежда Кен (Райън Гослинг). По-рано в мрежата се появи първата снимка на Марго Роби в образа на Барби, припомняме 

 

 

Celebrities преди 1 година

Подробности за сюжета все още не са разкрити, но се знае, че във филма участват още Уил Ферел, Ема Маккей и Майкъл Сера. Режисьор на филма е Грета Геруик, номинирана за Оскар за Lady Bird и Little Women; Грета е и сценарист, а едно рамо за script-а й удря любимия й Ноа Баумбах, с когото са във връзка от 2011 г. и имат син, Харолд.


Марго Роби като Барби

Филмът има дълга история. Работата по проекта започва още през 2014 г. в Sony Pictures, но след няколко смени на сценарист/режисьор и спор между две различни актриси за главната роля, правата на Sony изтекоха и бяха поети от Warner Bros. Сега имаме Райън и Марго, възхитително приличащи на куклите, които всички обичаме! Снимките на най-розовата любовна история започнаха през март тази година в Warner Bros. Studios., Лийвсдън, Англия, а премиерата е насрочена за 21 юли 2023 г. Hi, Barbie, hi, Ken, Райън Гослинг, ожени се за мен!


Райън Гослинг като Кен

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 15 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.