Следва

Кроасани, Айфелова кула и малка черна рокля: Селена Гомес в Париж

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.

 

Celebrities преди 2 месеца

Тя и партньорът й се заклеха във вечна любов пред олтара в католическото училище Good Shepherd в Голдън Вали, Минесота. В красивия ден всички ученици на Кейти присъстваха, щастливи от нейното щастие.

„Моите ученици са важна част от живота ми. Те кипяха от вълнение и се радваха с мен. Реакциите им бяха абсолютно перфектни“, сподели след церемонията чаровната булка.

„Някои от децата дори носеха звънчета, за да ни карат да се целуваме. Не знам дали съм се смяла толкова много през целия си живот. Беше невероятно да видим цялото училище да ни аплодира, определено усетихме любовта. Летях”, добави тя.

На церемонията присъстваха децата, с които работи в момента, както и деца от предишни поколения, на които е преподавала мисис Коркън.  

Двойката се запознава през 2020 г., като освен тържеството на 1 февруари в училището на Кейти, семейството празнува в широк кръг с останалите си приятели и близки.  

Честито, а който прочете и хареса идеята, нека я препоръча на някой симпатичен човек в сферата на образованието и у нас. Сигурни сме, че ефектът ще е сходен, красота! 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.