Следва

Да или не за Бианка Ченсори в рокля

Мисис Деми Мур, комплименти!

Деми Мур беше сред звездните гости на откриването на изложбата по повод 40-тата годишнина на Dolce & Gabbana.

 

Celebrities преди 2 месеца

На модното събитие в Милано 61-годишната актриса се появи в симпатичен, ултрасекси тоалет от прозрачна рокля с чифт бельо отдолу - чудесен комплимент за фигурата, поддържана спартански и с много любов. 

Дизайнерите Доменико Долче и Стефано Габана лично се погрижиха за стайлинга на Деми, а тя събра лавина от похвали за поддържаната си визия, в която, освен тоалета, блестят красива, свободно пусната коса, семпъл, но точен грим, обоснована липса на бижута, предивд дрехата, и умопомрачително високи сандали на босо. Актрисата се чувства добре в този тоалет, позира с охота с колеги и танцува цяла нощ.   

More Celebrities

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 1 ден

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.  

"Тя не е французойка": критики към Vogue за корицата с Джиджи Хадид, посветена на Олимпиадата в Париж

Celebrities преди 3 дни

Френският Vogue е жестоко критикуван онлайн, защото избра американката Джиджи Хадид, вместо френски модел, за корицата на специалния си брой, посветен на Олимпиадата в Париж.