Следва

О Джей Симпсън почина от рак на 76 години

Серафина стана Фин: щерката на Бен Афлек и Дженифър Гарнър смени името си

Серафина Афлек смени името си - дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарнър сподели, че вече се казва Фин по време на церемония в чест на дядо си Уилям Джак Гарнър, който почина преди седмица.

 

Celebrities преди 1 месец

Фин носи черен костюм, бяла риза, вратовръзка: „Здравейте, казвам се Фин Афлек“, каза Фин и продължи да чете части от Библията. 

@uncrazed Ben Affleck and Jennifer Garner’s 15-year-old daughter, Seraphina Rose, has come out as transgender. #benaffleck #jennifergarner #finaffleck #uncrazed ♬ original sound - unCrazed

Фин, 15, е средното дете на Дженифър и Бен, и има брат и сестра - Вайълет и Самюъл. Детето знаково подстрига косата си през февруари, за да реши преди два дни, че вече няма да е Серафина. 

Припомняме, че Гарнър и Афлек се разделиха през 2015 г. Сега той е женен за Дженифър Лопес, която има две деца – близнаците Еми и Макс.

Фин има много близки отношения с 15-годишната Еми, която обича да използва неутрални по пол местоимения за себе си.

Вижте как Фин промени стила си в последните седмици. 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 3 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 4 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.