Следва

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

Няколко урока по стил от Ирина Шейк: черно, мини, леопард

За титлата „супермодел“, просто разходки по модни подиуми не са достатъчни. Модният усет следва да се демонстрира и по друг начин, вкл. на улицата, а Ирина Шейк го умее перфектно. 

All fashion преди 1 седмица

Ирина Шейк, която прави своя дебют в модата преди 20 години, отговаря на всички сложни критерии за титлата. Тя не само създаде безброй емблематични моменти на пистата и червения килим, но предизвиква вълнение всеки път, когато се появи по улиците. От изцяло черното, което тя обикновено предпочита, до стайлинга с мини рокля, препоръчителен за предстоящото лято, събрахме на едно място изявите на Ирина „извън бизнеса“.

Всичко в черно

Тайната на мисис Шейк за изцяло черен външен вид, който не е скучен, е да се съсредоточи върху материала. Дори когато носите кожена връхна дреха, можете или да изберете артикул с лъскаво усещане, или да носите дантелена рокля като вътрешен слой. Също така е важно да се отбележи, че моделът обикновено съчетава въпросните ансамбли с тъмни очила и високи ботуши.

Черните стайлинги на Ирина са винаги уникални, но настроението, което внушават, остава същото. Можете да го уловите, като се вгледате в изрязаните детайли, които служат като акцентна точка, и чантата Birkin, най-добрият приятел на момичетата. Това е луксозният стил на богата майка, която предпочита да изглежда небрежно. 

Животински принт

Ако любимият цвят на Ирина Шейк е черното, любимият й модел е животинският принт. През зимата тя носи привличащо вниманието кожено палто, а през лятото - панталони с леопардов принт под тънка рокля. Какви са нейните съвети за носене на животински шарки, без да се чувствате прекомерно анималистични? Тъй като оригиналното присъствие на шарката е много силно, запазете цветовете на всички останали елементи спокойни. Дори когато носите маратонки, избягвайте ярките цветове.

Деним върху деним

Ирина Шейк извежда класическия дънков стил до нови висоти. Да започнем с визията, представена през ноември миналата година. Съчетавайки якета и панталони с различни нива на изпиране, тя чупи стереотипа, че „деним върху деним трябва да има напълно унифициран цвят“. Визията на необработен деним, смесен с кожа, също хваща окото.

Мини

В горещите летни дни Ирина вади мини рокля и я носи без прекъсване. Без да споменаваме най-класическата LBD, можем също да носим бежова риза и шорти, за да създадем тоалет, напомнящ сексапила на минито. Ако тясната кройка на мини роклята е малко натоварваща, би било добра идея това лято да опитате да комбинирате два елемента като Ирина Шейк.

Това, че роклята е мини, не означава, че трябва да е малка, черна или скромна. Миналия май, когато посети Кан, за да присъства на филмовия фестивал, моделът избра мини рокля от туид с десен каре. Маратонките Shark и чорапите Nike добавят спортно настроение.

 

More All fashion