Следва

Trend report: Бабината басмичка цветна

Истории с аксесоари. Стилистични интерпретации на пролет 2010

Както римляните се нуждаели от сандалите си и мечa, за да превземат света, така и модерната жена се нуждае от...

All fashion преди 13 години

Както римляните се нуждаели от сандалите си и мечa, за да превземат света, така и модерната жена се нуждае от нейните средства за завоюване на градската среда.

Чантата и обувките са звездният елемент във всеки женски гардероб, понякога и мъжки и за разлика от зимата, когато студът и кишата ни карат да помислим за практичността преди всичко, то идващото лято позволява абсолютно всякакви цветове, височини и материали.

Вдъхновени от свежестта и ярките цветове в природата, идващи със затоплянето на времето, подбрахме за теб серия обувки и чанти, които не само биха били сигурен и удобен, но и красив спътник в летните ви предизвикателства!

И написахме кратка история за всеки от тях:

Дистанцията е в основата на сексуалното привличане


За него Pollini, 759, бутик Farenah Concept; за нея Missoni, 1520 лв, бутик Purple

Той е модерен и мъжествен, тя сигурна, че щом се качи на висок ток, светът ще е в краката й. Среща ги не случайността, а търсенето на подходящия. Защото той трябва да е специален, както и тя. Двамата са самостоятелни и определено могат един без друг, но вечер се срещат в бара, за да се забавляват заедно.

Съпругът


Fratelli Rossetti, 295, Kult Shoes

Той е на пръв поглед мечтаният съпруг - спретнат, верен на идеята за брака, поне докато той съществува, но всъщност няма нищо против интелектуални разговори с други жени на чаша добро питие.

Дивото зове


Irregular Choice, 159 лв, Baza Deluxe

Тя е дива, носи се по течението на живота, пътува, смее се, обожава да сменя обувките си по три пъти на ден. Жената, която гониш, но никога не искаш да настигнеш. Защото е свободолюбива и в това е чарът й.

Влюбеният Шекспир


GFFerre, 595 лв, бутик Kult, ЦУМ, лак за нокти Chanel Orange Fizz

Тя обича да чете навън, легнала в скута на любимия. Романтичната жена прави планове, но никога не досажда с идеите си. Обикновено мечтае и планира наум, затовва е способна винаги да те изненада с някоя шеметна хрумка. 

Сексът и градът



Плик Pollini, бутик Farenah Concept, 1189 лв, шал Diane Von Furstenberg, 510 лв, Volume One

Където й да се появи става обект на желание. Търси дискретно погледите на мъжете, но рядко стига по-далеч от обикновения флирт.

Жената на пътешественика



Обувки на платформа Diane Von Furstenberg, 530, Volume One

Тя обича да опознава и завладява чужди територии, най-вече онези с оживените плажове. Космополитна и не изневерява на модните тенденции.

Безкомпромисна и градска


Etro, 1169 лв, бутик Farenah Concept

Предпочита разходките само из типично градската среда - може да се вози в метро, но рядко ще я видиш в парка. Щурмува само из тълпите и обича да се оглежда във витрините на антикварните магазини или галериите

Млада и непредсказуема


Melissa by Vivienne Westwood, 230 лв, Kult Shoes

Младостта е това, което я прави толкова прекрасна! Днес иска едно, утре съвсем друго, непостоянна е, но тази бурна природа, търсеща себе си между девойката и жената, я прави толкова вълнуваща.

Дамата с Камелиите


Francesco Biasia, 850, бутик Purple

Тя може да е сама, но не и самотна. Еманципирана, властимаща и постоянна в действията си. Червеното е нейният начин да показва природата си.

Фотография: Иван Цуцуманов
Стайлинг: Розалина Буркова

 

More All fashion