Следва

Алтернативното мислене не ни е чуждо

Новите надежди на бг модата. Специално ревю на Нов български университет

Миналата вечер под звуците на поп и рок музиканти от Нов български университет се проведе модно ревю на...

All fashion преди 13 години

Миналата вечер под звуците на поп и рок музиканти от Нов български университет се проведе модно ревю на студентите по Дизайн от 3-ти и 4-ти курс на университета.

Еврейският културен дом се напълни със зрители, които към края на вечерта вече седяха на крака, екзалтирани от фантастичните изпълнители и модното шоу.

Всеки от 17-те дизайнери представяше по 3 модела от колекцията си, всяка от които с оригинална тематика и инспирации.

Сред младите таланти се изявиха и участниците във ViewSofia Shop – дуото Пембе Кенан и Мария Касова, Аргир Коватлиев, Вяра Малинова, чиито нови произведения скоро ще можеш да намериш на страниците на нашия онлайн магазин.



Смеем да твърдим, че младите дизайнери се представят все по-добре с всеки следващ сезон. Дрехите бяха най-разнообразни – от спортно-елегантни, секси, тренди колекции, през интересни препратки към униформено облекло, та до цели произведения на изкуството под формата на дрехи.

Имаше за всекиго по нещо, а невероятното шоу-концерт на студентите с преподаватели проф. Д-р Панайот Панайотов, доц. Етиен Леви, доц. Елена Тодорова, д-р Борислав Дочев, ас. Яна Дворецка, преп. Нели Маринкова, Таня Георгиева, Теодора Момекова, Незабравка Недялкова и Николай Каменов се хареса на всички.

Чакаме с нетърпение новите дизайнерски умове на България да се появят скоро на модната сцена, пък макар и малко по мащаб.
 

More All fashion