Следва

Качи се на платформи и снимай. Конкурсът на TeenViewSofia, който извади на показ уникални кадри на платформи

Кейт Мос в танцуващата с Topshop

Колекцията на Кейт Мос за Topshop пролет-лято 2010 е вече факт, но не това е интересното в случая. Или поне не и...

All fashion преди 13 години

Колекцията на Кейт Мос за Topshop пролет-лято 2010 е вече факт, но не това е интересното в случая. Или поне не и преди да се намеси самият Ник Найт, който я превръща в истинска сензация.

Когато снима танцуващата Кейт в кампанията на популярната марка, всички затаяват дъх пред артистичните движения на неуморния топ модел. Като в Бродуейски спектaкъл един от най-успешните модели в световен мащаб танцува в дизайнерските си дрехи в специалното видео за кампанията и както винаги изглежда зашеметяващо.

И няма как да не е. Тази колекция е изключително важна за Topshop, тъй като участията на Кейт като дизайнер концептуално ще се различават доста от идеята на бранда за популярни и по-масови модели. Защото дрехите на Кейт Мос са предимно от качествени и скъпи материи, което доста ще повиши цените им.

Коприната и дантелата върху Кейт обаче ще привлекат интереса на милионите почитатели, а ние пък сме вдъхновени от невероятното ретро-романтично излъчване, което са успели да оживят в колекцията.

Ето и култовото видео, което намерихме в youtube.
 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.