Следва

Trend Report: Бродерии и пайетки

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Фантастична красота се излива от екрана докато гледате 17-минутния филм на Кайзер Карл – Абии Лий, Фрея...

All fashion преди 13 години

1. Сара Джесика Паркър ни гледа от всякъде

Vogue US, Marie Claire, Glamour, българския Joy и кой знае колко още билборда, реклами и какво ли още не – отвсякъде наднича Кари Брадшоу.

Не, че не обожаваме нюйоркската фурия и целия й антураж, напротив, заклети фенове сме им, точно затова предпочитаме в трепет да очакваме втория филм, отколкото малко по-малко да разваляме магията, чрез безбройните догадки, подавани ни от списанията, относно тоалети, сюжети и действителния живот на героините. Те са Кари, Саманта, Миранда и Шарлот.

Точка по въпроса.

2. Remember now на Карл Лагерфелд


Фантастична красота се излива от екрана докато гледате 17-минутния филм на Кайзер Карл – Абии Лий, Фрея, Хейди Маунт, Каролина Куркова, вечният любимец на Карл – Баптист, облечени в Cruise колекцията на Chanel за лято 2010.

До тук добре, само че сред френската реч, пълните клубове и сутрешните партита, както и призрачното появяване на дизайнера в последната минута, някак си не можахме да отгатнем посланието.

Самият Карл казва, че видял филма си още преди да го заснеме, е, нещата, които сънуваме не винаги имат смисъл.

3. Сватбата на Лара Стоун




На 16 май, след изпепеляващ романс и годеж, 26-годишният модел Лара Стоун сключи брак с британския комедиант Дейвид Уилиамс.

Традиционната сватба се проведе в Claridge’s Hotel в Лондон, а булката бе със специално направена рокля от сатен в цвят слонова кост по модел на Рикардо Тиши, на стойност 44 хил. долара.

Гостите сред които Том Форд, Марио Тестино, Лили Доналдсън, Джеферсън Хак и други се наслаждаваха на морски блюда в балната зала на хотела, заобиколени от бели рози на стойност 15 хил долара.

Единствената причина, поради която сватбата попада в нашата класация е, че поканата ни се бе изгубила някъде по пощата.

4. Корицата на Elle France за май месец




За сметка на страхотната корица с Лили Коул, която предстои да пусне списанието идния месец, то майският ковър представлява жена с болнаво изражение, изтощена коса и странно защо велурен корсет на фона на морски вълни. Цялата комбинация ни изглежда някак противоречива.

Ако това е визията й след уморителен ден на плажа, добре, очите и косата са изморени от слънцето и водата, гримът е изтрит. Но ако е била на плаж, защо е с велур, нали знаете как пясъкът неприятно се настанява между власинките на материята. Да, гонили са дива красота, дивотата определено са я постигнали.

5. Поредният нещастен модел



Очевидно богатите също плачат и не само. Френският модел и актриса Ноеми Леноар, последно дефилирала в есен/зима 2010 колекцията на Louis Vuitton, бе намерена в безсъзнание в покрайнините на Париж, след очевиден опит за самоубийство със свръхдоза лекарства и алкохол.

За сега моделът се възстановява поне физически в болница, но според Daily Mail напоследък тя страдала от силна депресия в резултат на аферата й с швейцарския милионер Карл Хиршман, който в момента е въвлечен в секс скандали и изнудване в родината си.

More All fashion