Следва

Малък бляскав акцент

Нова генерация у нас - V.I.P time Italy

През 2005 се ражда V.I.P time Italy. Италианска марка, която включва печеливш микс от най-високо качество на...

All fashion преди 13 години

През 2005 се ражда V.I.P time Italy. Италианска марка, която включва печеливш микс от най-високо качество на постижения и впечатляващ италиански дизайн.

Днес, половин десетилетие след това, благодарение на фундаменталните усилия на опитен и иновативен екип, марката е достигнала невероятни резултати, които са довели до високи стандарти и оригинални, модерни дизайни.

Това им спечелва година след година разнородна клиентела, простираща се от колекционери и маниаци на тема часовници, до спортен тип клиенти с око за технология и качество.

Моделите им са носени от хора в сферата на модата, спортисти и шоумени. Това са хора, на които се представят иновативни, успешни и модерни колекции в духа на времето си.



Философията на V.I.P time Italy се основава на качество и ексклузивност. Марката привлича както мъже, така и жени, търсещи фин модерен часовник, който в същото време не е прекалено ангажиращ и скъп, но се асоциира с висок пазарен статут.



Колекцията Magnum се отклонява от класиката с модели направени от титан, стомана, хай-тех смола, керамика и диаманти. Достъпна е в 4 размера 50мм, 47мм, 43мм, 40 мм. Що се отнася до механизмите, тук отново ти предлагат голям избор: кварц, механични и механични с усложнения.

Моделите в колекцията са Titanium, Chronograph, GMT, Diamond, Mechanical, Tourbillon, Freestyle и Charme. Ние лично се спряхме на Charme заради свежите летни цветове на модела, но със сигурност ще се върнем пак и за нещо по класическо.



Всички модели от колекцията на V.I.P time Italy можеш да намериш в магазините на Phantasya в Mall of Sofia, етаж 1, в The Mall, партер, както и на летище София, терминал 2.

More All fashion