Следва

10 от 10 за нашето момче в класацията за най-добре облечени мъжe на GQ

Когато plus-size моделът е мъж

Тенденцията за снимане на plus-size модели се пренесе и върху мъжете. В новия брой на Fantastic Man може да...
 

All fashion преди 13 години

Тенденцията за снимане на plus-size модели се пренесе и върху мъжете. В новиятброй на Fantastic Man може да видиш дизайн за „джентълмени с невероятни форми”.

След дългите дискусии относно plus-size моделите из женските списания през последните месеци, известното мъжко списание Fantastic Man, еквивалент на The Gentlewoman, в 11-тия си брой обръща специално внимание на мъжа.

Моделът на корицата е художникът Волфганг Тилманс, който е доста извън тенденциите, на фона на все по-слабите модели мъже. Но Fantastic Man преди всичко си е модно списание и като такова, дава напълно нагледен пример как може да бъде разширен обхватът на телата, които са снимани.

Време беше, все пак всички знаем, че не всеки може да се идентифицира с 12-годишните модели снимани по списанията и е нормално дрехите, които ние трябва да носим, да бъдат представяни от хора, които приличат повече на самите нас.

Fantastic Man и The Gentlewoman ще намериш в Salon Olfactive на ул. Раковска 145.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.